Şuhut’ta Zaferin Ruhu: “Zafere Doğru Cumhuriyet Doğuyor” Gösterisi

Afyonkarahisar, Büyük Taarruz Zaferi’nin 102. yıl dönümünü konserler ve özel gösterilerle kutluyor. Nilgün Kızılcı konseri ve "Zafere Doğru Cumhuriyet Doğuyor" gösterisiyle Şuhut Belediye Şehir Stadyumu’nda coşku yaşanacak.

Gündem 22.08.2024 13:02:54 0
Şuhut’ta Zaferin Ruhu: “Zafere Doğru Cumhuriyet Doğuyor” Gösterisi

Afyonkarahisar, Büyük Taarruz Zaferi’nin 102. yıl dönümünü, 25 Ağustos 2024 Pazar günü düzenlenecek olan büyük etkinliklerle kutlayacak. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Afyonkarahisar Valiliği'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikler kapsamında, ünlü sanatçı Nilgün Kızılcı saat 21:30’da Şuhut Belediye Şehir Stadyumu’nda sahne alacak. 

Bu özel konserle zaferin coşkusu müzikle taçlanacak.

"Zafere Doğru Cumhuriyet Doğuyor" Gösterisi

Aynı gün aynı saatte, "Zafere Doğru Cumhuriyet Doğuyor" adlı gösteri de izleyicilerle buluşacak. 

Sanat yönetmenliğini Yıldız Çankaya’nın üstlendiği bu gösteri, Büyük Taarruz ve Cumhuriyet'in doğuşunu sahneye taşıyacak. 

Coşku dolu gösteri, zaferin ruhunu yeniden yaşatacak.

Valilikten Kutlama Mesajı

T.C. Afyonkarahisar Valiliği, sosyal medya hesaplarından Büyük Taarruz Zaferi’nin 102. yıl dönümüne ilişkin bir kutlama mesajı yayımladı. 

Mesajda, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının; milletimizin üstün fedakârlığıyla tam 102 yıl önce Kocatepe’den yaktıkları istiklal ateşiyle Cumhuriyetin temellerini attığı şehir Afyonkarahisar, 

Büyük Taarruz Zaferi'nin 102. yılını kutluyor.” ifadelerine yer verildi.


#Afyonkarahisar #BüyükTaarruz #ZaferBayramı #NilgünKızılcı #ZafereDoğru #CumhuriyetDoğuyor #ŞehirStadyumu #102Yıl #Kutlama #GaziMustafaKemalAtatürk #AfyonValiliği


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Salı 25.4 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 25 ° / 12.5 ° Güneşli