Taş Konak Restoran’da Kadınlar Matinesi

Emirdağ Belediyesi Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kadınlar Matinesi Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun katılımı ile Taş Konak Restoran’da gerçekleşti.

İlçeler 7.03.2022 17:27:00 0
Taş Konak Restoran’da Kadınlar Matinesi

Emirdağ türkülerini havalandıran Emirdağ’ın kültür elçilerinden Ahmet Akın ve arkadaşlarının müzikleri ile eğlenen kadınlar çeşitli ikramlarla ve hediyelerle unutulmaz bir gün geçirdiler. Etkinlikte kadınlara seslenen Başkan Koyuncu, “Ne güzel bizi düzenlediğimiz hiçbir etkinlikte yalnız bırakmıyorsunuz. Emirdağ Emirdağ'ın kadınlarıyla çok daha güçlü. Kadınlar bizim en değerlimiz.

Emirdağ’ımızda hanım kardeşlerimizi sadece bir gün düşünen işlere imza atmadık. Onlar için hayata geçirdiğimiz projelerle sosyal anlamda da ekonomik anlamda da her zaman hayatın içinde olmalarını sağladık. Her alanda olduğu gibi kadınlarımıza yönelik yaptığımız çalışmalarla da ilçemize ilkleri yaşattık. Buradan bir müjde daha vermek istiyorum taşınan Hükümet binamızın yerine sadece kadınlarımızın satış yapabileceği satış alanı inşa edeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, şiddetin kurbanı olarak hayatlarını kaybeden kadınlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza sabır temenni ediyorum. Her açıdan erkek ve kadın arasında herhangi bir ayrımcılığa yer olmaması gerektiğini hatırlatıyor, tüm hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlayarak Kadınlar Gününü şimdiden kutluyorum” ifadelerini kullandı. Gönüllerince eğlenen kadınlar kendilerinin unutulmaz anlar yaşamasına vesile olan Başkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli