Taytak: “MHP en az 2 vekil çıkarmalıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına vatandaşlar ve partililer yoğun ilgi gördü.

Siyaset 5.05.2022 02:54:00 0
Taytak: “MHP en az 2 vekil çıkarmalıdır”

Bayramlaşma programında konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Ramazan Bayramı’nın Türk milletinin birliğine, İslam aleminin huzuruna vesile olmasını diliyorum. Kargaşa ve kavga da umut arayanlar, Türk milletinin sağduyusuna ve samimiyetine karşı kaybedecekler. Türk milletinin bekasına ve has bahçemiz olan devletimize karşı bir araya gelen Türkiye düşmanlarının yabancı başkentlerde hazırlanan projelerini, milli birliğimizin sarsılmaz kalesi Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in emrinde bertaraf edeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl protokolünün ve partisinin bayramlaşma programına katılmak için ilimize geldi. Parti binasında gerçekleşen bayramlaşma programına İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler, İlçe ve belde başkanları, İlçe ve belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Kocacan’dan birlik ve beraberlik mesajı

Vatandaşların ve partilerin bayramını kutlayan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kocacan, “Yaklaşan 2023 yılı seçimlerinde hep birlikte el ele, küskünlerin dargınların barıştığı, birbirine sırtını değil yüzünü döndüğü, ancak helalleşme de de birbirimize helalleşebildiğimiz kapı MHP’dir. Bu kapı her gönüle açık, özellikle teşkilatımızda onca yıl emiği olan, geçmişte de partimizde olan tüm mensup arkadaşlarımızı aramızda görmek bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor.

Arkadaşlar zor, dönemeci çok fazla, girdabı da bir o kadar zahmetli bir seçime giriyoruz. Benim isteğim odur ki, bir il başkanı olarak her biriniz birer uçbeyi gibi olduğunuz yerlerde insanları kucaklayınız, gönül kapılarını açınız. Cumhur İttifakı’nı bizim anlayışımız noktasında anlatınız. Ancak günübirlik sevda ile değil, turan sevdasıyla, Ocak aklıyla ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin siyasi çizgisi ve görüşleri ile insanlara dokunun. Bir derdiniz varsa yapabileceğimizi söylüyoruz, yapamayacağımız da neden yapamadığımızı anlatıyoruz. Bana kırgınlığınız varsa gelen söyleyin, kızın kabulümdür. Kapımız herkese açıktır. Bayramlarda herkesin birbiriyle kucaklaştığı bugünden itibaren siz değerli üyelerimizi, teşkilat mensuplarımızı partimize davet ediyorum. Hep birlikte ayağa kalkarım ki 2023 yılı seçimlerinde Türkiye’nin bekası için hayra vesile olalım. Bayramlaşma programımıza katılan tüm vatandaşlarımızın ve partililerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

Taytak: “Şehitlerin ve şühedanın ruhu taşıyan bir dava partisiyiz”

Bayramlaşma programında vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi sadece bir siyasi parti değil, bir dava partisidir” dedi. Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi 53 yılını doldurmuş önümüzdeki dönemlere ve geleceğe uzanan sadece bir siyasi parti değil, bir dava partisidir. Milliyetçi Hareket Partisi, Anadolu’ya giren Selçuklu Sultanı Alparslan’ın ruhunu taşıyan, Atatürk’ün ruhunu taşıyan, şehitlerin ve şühedanın ruhu taşıyan ve dünün bugünü olarak kendisini atfeden bir dava partisidir. Biz bu partinin 1969 yılında kurulduğu günden itibaren ortaya koyduğu tavırları, duruşları ve ilkelerini takip ederek geliyoruz. Rahmetli Başbuğumuzun kurup ve ömrünün son gününe kadar emek verdiği, özellikle 1980 sonrasında Ülkücü Hareketin içerisinde bulunup daha sonra başka bir siyasi partide bakanlık yaparken Milliyetçi Hareket Partisi’nin misyonu bitmiştir, diyenlere rağmen tek başına yola çıkmış ve ömrünün son gününe kadar davası ile uğraşmıştır”

Taytak: “Biz iktidar olsakta, olmasakta bu ülke için mutlak olmamız gerekir”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümünde binlerce vatandaş tarafından anıldığını söyleyen Taytak, neden dava partisi olduklarını açıkladı. Taytak, “Bayrağı devralan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi de aynı şuurla rahmetli Başbuğumuzdan aldığı feyz ve kendi kalitesi ile partimizi bugüne kadar getirmiştir. Rahmetli Başbuğumuzun bize iki emaneti vardır. Biri Milliyetçi Hareket Partisi diğeri de Ülkü Ocaklarıdır. O iki emanete genel başkanımız sonsuz derece sahip çıkmıştır. Başka siyasi partilerin rahmetli olan genel

başkanları 15-20 kişi ile alınırken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Merhum Alparslan Türkeş Bey her 4 Nisan’da binlerce ülküdaşımız ve gençlerimizin katılımıyla Ankara'da anılmaktadır. Bütün bunların birinci sebebi Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendidir. İşte bizim bir dava partisi olduğumuzun gerçeği budur. Bu sebeple bizlerin siyaset etkisi, aldığımız oydan çok öndedir, biz iktidar olsakta, olmasakta bu ülke için mutlak olmamız gereken ve nerede ne yapmasını bilen anlayışla yolumuza devam edeceğiz”

Taytak: “MHP mecliste yüksek bir sayı ile temsil edilmeli”

2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayan Taytak, milletvekilliği seçimlerinde ise MHP’nin mecliste daha fazla vekil ile temsil edilmesi gerektiğini belirtti. Taytak, “15 Temmuz sonrası Yenikapı’da Cumhur İttifakı’nı, cumhur ruhunu Sayın Genel Başkanımız devam ettirdi ve o günden bugüne Cumhur İttifakı olarak bugünlere geldik. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendidir, ittifakımızın adı Cumhur ittifakıdır. Milliyetçi Hareket Partisi de bu ittifakın bir kanadıdır, aynı anlayış içerisinde seçime gireceğiz. Orada denge ve denetleme sağlamak adına Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok fazla milletvekili ile mecliste olması gerekmektedir. Eğer, Milliyetçi Hareket Partisi yüksek bir sayıyla mecliste, AK Parti milletvekilleri ile beraber kanun çıkartabilecek bir güce geldiğinde hem kurduğumuz düzenin doğru gitmesi hem ülkenin bekası ve özellikle de bizim kendi dert ve sıkıntılarımızın giderilmesi çok daha kolay olacaktır”

Taytak: “MHP en az 2 vekil çıkarmalıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin en az 2 milletvekili çıkarması gerektiğini söyleyen Taytak, partililere seslendi. Taytak, “Önce inanacağız, çok çalışacağız. Sonra Allah’ın izniyle başaracağız. Daha önce bu topraklar, Milliyetçi Hareket Partisi’ne 3 milletvekili verdi. Şimdi niye vermesin. Allah’ın izniyle 2023 yılında zafer bizim olacaktır. Buna inanıyoruz, bunu sizlerin gözlerinde görüyoruz” dedi. Bayramlaşma programında daha sonra KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, geçmiş dönemlerde görev yapan il başkanları adına Aziz Aslan, İlçe Başkanları adına Sandıklı MHP İlçe Başkanı İbrahim Özer, İlçe Belediye Başkanları adına Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Belde Belediye Başkanları adına Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, il Genel Meclisi MHP Grup Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, Sendika Başkanları adına Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Demir ve geçmiş dönem Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya birer konuşma yaparak partililerin ve vatandaşların bayramını kutladı.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli