Taytak ve MHP Heyeti’nden İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Adım Adım 2023 programları kapsamında İnternet Medya Birliği ve Afyonkarahisar İnternet Haberciler Derneği’ne (AFİHAD) ziyaret gerçekleştirdi.

Yaşam 13.06.2022 00:34:00 0
Taytak ve MHP Heyeti’nden İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Ziyaret Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Taytak, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyeleri Özgür Bayraktar, Volkan Dudu, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşti.

Ziyarette Milletvekili Taytak’ı ve beraberindeki heyeti İnternet Medya Birliği Başkanı Soner Gürsan, İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday ve birlik üyelerinden Dilek Tür, Muhittin Çekdemir ve Doğancan Gürsan karşıladı.

Milletvekili Taytak, İnternet Medyası için yeni çıkarılacak yasa ile ilgili olarak, çeşitli açıklamalarda bulundu. Çıkacak olan yasanın internet habercilerinin menfaatine yönelik olduğunu, artık internet habercilerinin de basın kanunu kapsamına alınarak, ilanlardan pay alacağını ifadelendirdi. Yasanın ülkemize milletimize ve bu işten ekmeğini kazananlara hayırlı ve uğurlu olması temennisini dile getirdi. Taytak ve beraberindeki heyete, İnternet Medya Birliğinin çalışmaları hakkında bilgiler veren İnternet Medya Birliği Başkanı Soner Gürsan Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday ise, Vekil Taytak’a teşekkür ederek, İnternet Habercileri adına yapılması gereken adımlar ve çıkacak yasada katkılarından dolayı minnettar olduklarını dile getirdi. Çıkacak olan yasada en azından bu işten ekmeğinin kazanan kişiler açısından önemli olduğunu dile getirdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı