TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den İnternet Medya Birliği ve AFİHAD’a ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) ve İnternet Medya Birliği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Siyaset 8.06.2022 15:47:00 0
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den İnternet Medya Birliği ve AFİHAD’a ziyaret

İnternet Medya Birliği Dönem Başkanı Soner Gürsan, İnternet medyasının sıkıntılarından bahsederek, yeni düzenlemenin elzem olduğunu, yapılacak bu yeni düzenlemede ortak karar ve fikir birliğinin olması gerektiğini ifadelendirdi.

İnternet medyasından evine ekmek götüren çoğu haber sitesi sahibinin vergi mükellefi olduğuna da değinen Gürsan, Devletin bu işten ekmeğini kazananları desteklemesi gerektiğini de sözlerine ekledi. İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday’da yapılacak düzenleme ile birlikte basın kanunu kapsamına alınması planlanan çok sayıda haber sitesinin rahat bir nefes alacağını ifade etti.

Genel Başkan Mustafa Sarıgül ziyaretinde, basının sorunlarını iyi bildiğini özellikle İnternet Medyasının hayatımızda olmazsa olmazlar arasına girdiğini ifade ederek, son dönemde ulusal basının hükumetten yana tavır aldığını tam manası ile ülke gerçeklerine ve ülke gündemine eğilemediğini sorunları tam anlamı ile dile getiremediğini ifade etti.

Karşılıklı saygı çerçevesinde eleştirilerin yapılması gerektiğinin de altını çizen Sarıgül, Partilerinde ilk defa diğer partilerde olmayan İnternet ve sosyal medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz beyin ilgilendiğini ifadelendirdi.

Maalesef son dönemlerde benzin, mazot ve akaryakıt fiyatları ile birlikte, elektrik, doğalgaz, et, ve gıda fiyatlarındaki artışın akıl almaz derecede yükseldiğini ifade eden Sarıgül, İnsanları artık evine ekmek ve gıda götürmekte zorlandığını ifade etti. Artık insanların eskiden kilo ile aldıkları çok sayıda ürünü evine gramla almak zorunda kaldığını ifadelendirdi.

İnternet Haberciliği ve internet medyasına son derece önem verdiğini ifade eden Sarıgül, “bizlerin sesi, soluğu, gözü, kulağı olan sizlersiniz bizleri ayakta tutan sizlersiniz, o nedenle yaptığınız işi önemsiyoruz. Sizleri İnşallah Ankara’ya da bekliyorum” ifadelerine yer verdi.  Ziyarete, Genel Başkan Sarıgül’ün yanı sıra,  Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Kadir Uysal ile birlikte çok sayıda partili ve parti yöneticisi katıldı.

Ziyarette İnternet Medya Birliği Dönem Başkanı Soner Gürsan, İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday, Birlik Üyelerinden Doğancan Gürsan ve Dilek Tür hazır bulundu. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdirildi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli