TDP İl Başkanı Uysal; “Coşku içinde kutladık”

Türkiye Değişim Partisi’nin kuruluşunun 1. Yıldönümü düzenlenen program ile coşku ile kutlandı.

Siyaset 22.12.2021 19:21:00 0
TDP İl Başkanı Uysal; “Coşku içinde kutladık”

Ankara’da yapılan kutlama kapsamında Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Parti İl Başkanları ve parti mensupları ile bir araya geldi. Programda konuşan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: “Azerbaycan-Ermenistan arasındaki ilişkilerin çözülmesinde Türkiye Değişim Partisi önemli bir noktada oldu” dedi. Gerçekleştirilen programa Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün yanı sıra parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

“Coşku içinde kutladık”

Partisinin Ankara’da düzenlenen 1. Kuruluş Yıldönümü programına katılan Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal: “Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı olarak Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün daveti üzerine partimizin 1. Kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere Ankara’ya geldik. Çok mutlu, gururlu ve sevinçliyiz. Partimiz artık 1 yaşında ve günden güne büyümeye devam ediyor. Bugün burada kuruluş yıldönümümüzü büyük bir coşku ile kutlamış bulunuyoruz. Daveti ile bizleri onurlandıran Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Partimiz onun önderliğinde büyümeye devam edecek ve istediği hedeflere ulaşacak. Buna inancımız tamdır. Büyük bir katılımın olduğu bugün de yine değişimin başlangıcını tüm Türkiye görmüş oldu” dedi.

“Durmak yok çalışmaya devam”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü Başbakan yapana kadar durmadan çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal: “Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün milletvekilliği döneminde ve belediye başkanlığında tertemiz bembeyaz sayfası ile devam edip, yıllar öncesi Türkiye değişim hareketi başlatıp, 20 Aralık 2020 tarihinde partileştirip bizlere bu görevi vererek bizleri onurlandırdı.  Genel başkanımız ve genel merkezimize tekrar teşekkür ederim. Bizlerde inşallah Genel Başkanımızı, Başbakan yapana kadar durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca Genel Başkanımız da Afyonkarahisar’ın çok önemli bir yeri olduğunu biliyoruz. Hiçbir Genel Başkan ve liderin kurtuluş topraklarını ziyarete gelmediğini biliyoruz. Fakat Genel Başkanımız her yıl Afyon’a gelen bir liderdir. Bu yüzden Genel Başkanımıza bir Afyonkarahisar’lı olarak ayrıca şükranlarımı sunuyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli