Ülkücülük bu mudur?

MHP Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte Ramazan etkinlikleri standını dolaşan ekipten bir kişinin Gazetecileri engellemeye çalışması tepkilere neden oldu.

Gündem 22.04.2022 04:29:00 0
Ülkücülük bu mudur?

Kendini Ülkücü olarak adlandıran bu kişi kendisinden çok MHP ve Ülkücü camiaya zarar vermesi dikkat çekti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Zafer Meydanında düzenlenen Ramazan Etkinlikleri nedeniyle vatandaşlarla bir araya geldi.

Kurulan stantları tek tek dolaşan Mehmet Taytak, vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını dinleyerek, iktidarın ve MHP’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

MHP İl ve Merkez İlçe Başkanları ve Ülkü Ocakları Başkanıyla ziyaretini sürdüren Taytak’ın yanında bulunan ve kendini ülkücü sanan bir kişinin gazetecilerin görüntü almaları esnasındaki yaptığı engellemeler tepkilere neden oldu.

Bir taraftan gazetecilerden çektikleri fotoğraflardan kendilerine gönderilmesi ricasında bulunan ülkücülerin diğer yandan görüntü alımında engel teşkil etmesine anlam verilemedi.

Yaşananların ardından gazetecilerin yanına gelerek özür dilemesi gereken Ülkü Ocakları başkanının ‘Terbiyesizlik yapmayın’ tarzındaki konuşması ‘Ülkücülük bu mu?’ sorusunu gündeme getirdi.

Sözüm ona ülkücü geçinenlere en iyi şekilde ülkücülük dersi verecek gazetecilerimiz mevcut. Kendilerine ayrıca ülkücülük dersi verebiliriz. Son söz olarak ‘Ülkücüysen ülkücü ol, yalın ayaklık yapma!’ diyoruz ve yapılanları şiddetle kınıyoruz.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı