Vali Çiçek: “Afyonkarahisar gelirleri giderlerinden fazla olan bir il”

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri başladı.

Gündem 21.02.2022 23:29:00 0
Vali Çiçek: “Afyonkarahisar gelirleri giderlerinden fazla olan bir il”

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vermek amacıyla Afyonkarahisar Defterdarı Mutlu Şahin ve beraberinde defterdarlık personeli, Vali Gökmen Çiçek’e ziyarette bulundu.

Defterdar Mutlu Şahin, 21-27 Şubat tarihleri arasında "Siz Vergiyle Biz Hizmetle Mükellefiz" sloganıyla 33'üncü kez kutlanacak Vergi Haftası etkinlikleri hakkında Vali Gökmen Çiçek’e detaylı bilgiler verdi.

Afyonkarahisar Gelirleri Giderlerinden Fazla Olan Bir İl

33. Vergi Haftası’nın ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Gökmen Çiçek: “Afyonkarahisar gelirleri giderlerinden fazla olan bir il. Gelir Vergisi ve kurumlar vergisi mükellefleri ile ülke ekonomisine önemli katkı sağlamaktadır. Afyonkarahisar ürettiği birçok ürün ile de ülke ekonomisine ve Gayrı Safi Yurt İçi Hâsılaya önemli katkılar sunmaktadır. Afyonkarahisar aynı zamanda vergisini de veren bir şehirdir. Tüm illerde olduğu gibi vergilerini zamanında ödeyerek ülkemizin yanı sıra Afyonkarahisar’ın da kalkınmasına katkıda bulunan tüm vergi mükellefleri ile Defterdarlık yönetici ve çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyorum” dedi.

Vali Çiçek, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli