Vali Çiçek hem esnafı hem hastaları ziyaret etti

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret eden Vali Gökmen Çiçek, programları kapsamında sık sık vatandaşlarla ve esnafla görüşerek sıkıntıları dinliyor, hal ve hatır soruyor.

Gündem 16.12.2021 19:11:00 0
Vali Çiçek hem esnafı hem hastaları ziyaret etti

Bu kapsamda İl Özel İdaresi İş Hanı’nda faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, esnafla sohbet ederek, işlerinin durumu hakkında bilgiler aldı. Tüm esnafı tek tek dolaşan, hal ve hatırlarını soran Vali Çiçek, hayırlı, bereketli kazançlar diledi.

Vatandaşlar ilgi gösterdi

Cadde boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da görüşen ve kendisine iletilen talepleri, iyi dilekleri dinleyen Vali Gökmen Çiçek, vatandaşların sıkıntılarına çözümler üretti. Vali Gökmen Çiçek, vatandaşlara şükranlarını sunarak, sağlıklı güzel günler diledi.

AFSÜ’de hastaları ziyaret etti

Programları kapsamında Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’ni de ziyaret eden Vali Çiçek, tedavileri süren hastalar ve yakınlarıyla görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Çiçek, vatandaşlara sağlıklı günler temenni etti.

Türk Anneler Derneği’ne ziyaret

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesini de ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, dernek binasında incelemelerde bulunarak, yürütülen faaliyetler ve üretilen ürünler hakkında Dernek Başkanı Maide Çetinbaş’tan bilgiler aldı.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli