Vali Çiçek Regaip Kandili kutlama mesajı yayınladı

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem 3.02.2022 13:54:00 0
Vali Çiçek Regaip Kandili kutlama mesajı yayınladı

Vali Çiçek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet ve bereket ayları olan Üç Ayların başlangıcını müjdeleyen hem bizleri birbirimize kenetleyen hem de kendimizi Yaradan’a daha da yakın hissetmemize vesile olan, feyiz ve bereketle dolu Regaip Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, manevi havası çok yüksek, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bir zaman dilimi olan mübarek ayları fırsat bilerek, aramızdaki kırgınlıkları unutup, elimizi ve gönlümüzü uzatabileceğimiz herkese açmalı, insani meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

Ramazan Ayının müjdecisi mübarek üç aylara girdiğimiz bu günlerde idrak edeceğimiz Regaip Kandili’nin sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli