Vali Gökmen Çiçek’ten Ramazan Bayramı mesajı

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem 2.05.2022 04:25:00 0
Vali Gökmen Çiçek’ten Ramazan Bayramı mesajı

Vali Çiçek mesajında: “Yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularıyla ağız tadıyla huzur içerisinde geçirdiğimiz rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı uğurlamanın hüznü ve bu mübarek ayın sonunda bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kültürümüzde önemli yeri olan bayramlarımız, bizleri yakınlaştıran, kucaklaştıran, aynı duygu ve düşüncelerde buluşturan, günlük sıkıntılardan uzaklaştıran, umut ve sevgi aşılayan müstesna günlerdir.

Birlik ve dayanışmanın arttığı, neşe içerisinde büyük bayram sofralarının kurulduğu, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı'nın ülkemize barış, huzur, güven ve güzellikler getirmesini diliyorum.

Bayramlar bizler için farklı anlamlar taşır. Yılda bir kez kutladığımız Ramazan Bayramı’nı hep özlemle bekler, günler öncesinden hazırlanır ve bayram neşesini evimizin ve gönlümüzün her köşesine sindiririz. Bayram kimimize göre gurbetten sılaya dönüş, kimimize göre sevinç, kimimize göre hüznü anımsatır.

Sevgili Afyonkarahisarlılar

Bayramları bayram yapan kırgınlıkları, küslükleri bir kenara bırakarak, barış, huzur ve mutluluk içerisinde kenetlenmektir. Onun için bayramı fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı,  sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız. Bu güzel bayram günlerinde yakınlarımızı ve gazilerimizi de yalnız bırakmamalı, bayram sevincimizi onlarla da paylaşmalıyız. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.

Bayramı şehir dışında geçirecek olan ve bayram süresince yollarda olacak olan tüm vatandaşlarımıza da trafik kurallarına uymalarını, bayram sevincine gölge düşmemesi adına uykusuz, emniyet kemersiz ve tedbirsiz bir şekilde seyahat etmemelerini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Yolların kavşak noktası konumunda olan Afyonkarahisar’ımızda bayram süresince herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermemek adına emniyet ve jandarma ekiplerimiz bayram süresince görevlerinin başında olacaklar. Şimdiden hepsine iyi bayramlar ve hayırlı görevler diliyorum.

Bayram süresince çalışmak durumunda olan sağlık, itfaiye ve zabıta personeli ve tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum. Bütün vatandaşlarımızın, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramları bayram tadında yaşayabilmek, sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlar görebilmek ümidiyle sevgilerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli