Yapımcı Zekeriya Çiftçi 'SİZSİNİZ FENOMEN' ile Afyon'da

Faust Yapım Afyonkarahisar’da bir ilki gerçekleştirerek ücretsiz oyunculuk eğitimi verecek.

Yaşam 21.03.2022 18:14:00 0
Yapımcı Zekeriya Çiftçi

Faust Yapım bünyesinde gerçekleştirilecek olan ‘SİZSİNİZ FENOMEN’ adlı projenin hazırlıkları tamamlandı. Proje başvuruları ve eğitimleri tamamen ücretsiz olacak olan projede ünlü youtuberlerin ve oyuncular yer alacak.

Başvuru ve eğitimler tamamen ücretsiz

Faust Yapım bünyesinde yayınlanan Sipahi ve İki Buçuk Mafya dizilerinin de yapımcılığını üstlenen Zekeriya Çiftçi ‘SİZSİNİZ FENOMEN’ adlı proje için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti. Çiftçi açıklamasında: “Çok yakında projeye başlayacağız. Sosyal mecralarda yayınlanacak skeç, dizi ve filmler için oyuncular yetiştireceğiz. Oyuncu adaylarının kendilerini keşfetmeleri için imkân sağlayacağız. Proje başvuruları ve eğitimleri tamamen ücretsiz olacak. ‘SİZSİNİZ FENOMEN’ projesinde ünlü youtubeler ve oyuncular da yer alacak” ifadelerine yer verdi.

‘SİZSİNİZ FENOMEN’ projesinde kontenjan sınırlı

‘SİZSİNİZ FENOMEN’ projesinde eğitimleri sinema ve dizi oyuncusu Ozan Turan verecek. Projeyle ilgili açıklamada bulanarak bilgi veren Turan: “adaylarımız kamera önü oyunculuk eğitimini yanı sıra set tecrübesi de kazanacaklar. 1 Aylık ücretsiz eğitimden sonra başarılı olan adaylardan bir ekip kurarak Faust Yapım bünyesinde yapılacak olan projelerde yer alacaklar. ‘SİZSİNİZ FENOMEN’ projesinde kontenjanlarımız sınırlı” şeklinde ifadelendirdi.




 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli