Yurdunuseven: “Derdimiz memleketimiz, derdimiz ülkemiz”

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği programlar ve gündemle ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Siyaset 18.04.2022 17:12:00 0
Yurdunuseven: “Derdimiz memleketimiz, derdimiz ülkemiz”

2023'e safları sıklaştırarak ilerliyoruz

"Birlik, beraberliğimizin pekiştiği, gönül sofralarının kurulduğu mübarek Ramazan ayını bir vesile bilerek daima bir arada olmak gayretinde olduğumuz hemşehrilerimizle bir nebze daha safları sıklaştırma gayretiyle şehrimizin sokaklarını karış karış geziyoruz. Derdimiz memleketimiz, derdimiz ülkemiz. Bütün gayemiz birlik ve beraberlik içerisinde bu milleti ve bu ülkeyi çok daha iyi yerlere getirmek gelecek nesillerimize daha güçlü ve büyük bir Türkiye bırakmaktır. Bu inançla tek tek vatandaşlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı dinliyor, belediyelerimizin ihtiyaç ve projelerini aralıksız olarak takip ediyoruz. Yine bu doğrultuda teşkilat mensuplarımız ve İGM üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettiğimiz Çobanlar Belediye Başkanımız Ali Altuntaş ile belediyemizin devam eden çalışmaları, doğabilecek ihtiyaçları ve yapabileceğimiz çalışmaları konuştuk. Ekonomimizin can damarını oluşturan esnaflarımızı Belediye Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla ziyaret ederek taleplerini dinledik. Her zaman söylediğimizin arkasında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar doğan tüm sıkıntıları çözdüğümüz gibi küresel kaynaklı sıkıntıları çözecek esnafımızı krize ve enflasyona ezdirmeyeceğiz. Şehrimizin her köşesinde ne olup bittiğini anbean takip ediyoruz. Hastalarımızı, ebediyete irtihal eden canlarımızı biliyoruz. Bizim davamız Afyonkarahisar'ın sokaklarını dahi bilmeyip kuru kabadayılık yapanların davasına benzemez. Bizler bu şehrin insanını da sokaklarını da çok iyi biliriz. Kocaöz Beldemizde ve Kale Köyü'nde vefalı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Taleplerini, bugünlerimizi ve yarınlarımızı konuştuk. Her daim bizlere ve AK Partimize teveccüh gösteren hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum."

Yalan ve safsatalara karşı tek yürek, tek bileğiz

"AK Parti olarak 20 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemiz ve milletimiz için üretiyor ve hep birlikte büyüyoruz. Yalnızca bugün dünyada yaşanan olaylarda ülkemizin yeri ve konumuna bakarak bile 20 yılda neler başardığımızı görmek mümkün. Ülkemize ve milletimize yarım asırdır hakketmediği şekilde, darbelerle, türlü oyunlarla, başörtüsünü dahi mesele ederek zulmedenleri tarihin sayfalarına gömdük ve bu zihniyetin kırıntılarını gömmeye devam edeceğiz. 20 Yıldır üretilen bunca hizmetin karşısında "Ana Muhalefet" sıfatını dahi hakketmeyen CEHAPE zihniyeti, türlü tiyatrolarla, fitne ve fesatlarla yeniden millete zulmetmenin peşinde olduğunu açıkça göstermiştir. Bu ülkede sorunları çözecek tek bir kapı vardır. O da AK Parti'dir. Bu ve bunun gibi zihniyetlerin ürettiği yalanlarla, iftiralarla kaybedecek vakit yok. Artık vakit Türkiye vaktidir."


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 25.2 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli