Zeybek Başkan’dan Berat Kandili mesajı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gündem 17.03.2022 17:34:00 0
Zeybek Başkan’dan Berat Kandili mesajı

Başkan Zeybek yayımladığı mesajında, Berat Kandili’nin ülkemiz, milletimiz, tüm İslam âlemi ve insanlık üzerinde tehdit oluşturan her türlü hastalık, afet ve günahlardan kurtuluşuna vesile olması diledi.

Başkan Mehmet Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi; "İslam âlemi olarak Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Unutmayalım ki tövbe kendini bulma ve bilmenin, gönlü arındırmanın en güzel yoludur. Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden Berat Kandili’ni vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek insanların mutluluğu için dua etmeliyiz. Vicdan muhasebesi ve kalp sorgulaması için iyi bir fırsat olacak en güzel cümlelerin en kalbi duygularla Rabbimize ulaştırıldığı, sevgi ve tüm iyiliklerin sınırsız bir şekilde isteneceği bu gece,  ülkemize ve tüm İslam âlemine kutlu olsun. Bu mübarek gecede dargınlıkları unutmalı, nefsimizle yüzleşip hata ve günahlarımız için Yüce Allah'ımızdan af dilemeliyiz.

Rabbimizin affına sığınmak için eşsiz bir gece olan Berat Kandili elbette kırılan kalpleri onarmaya ve vicdan muhasebesi yapmamıza da vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Afyonkarahisarlı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni kutluyor, ülkemizde barış, huzur ve kardeşliğin daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu