İdris İlcan


Resulullah’ın İşaret Ettiği Deccal; Fettullah Gülen’dir…

Resulullah’ın İşaret Ettiği Deccal; Fettullah Gülen’dir…


1-Hz. Muhammed’in hadisi şeriflerde işaret ettiği Deccal’in Fettullah Gülen olduğuna dair bir sürü kanıt vardır.

Deccalin Horasan’dan çıkacağı bildirilmiştir bu durum Fettullah Gülen’e uymaktadır. Erzurum ili, Hasankale (Pasinler) ilçesi, Korucuk köyünde dünyaya gelen Fettullah Gülen’in bulunduğu köy Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı bir yerdir. Horasan, Erzurum iline bağlı ilçe ve ilçe merkezi kent. Horasan ilçesi kuzey ve doğuda Kars, güneydoğuda Ağrı illeri, güneyde Karayazı, batıda Köprüköy ve Pasinler, kuzeybatıda Narman ilçeleriyle çevrilidir.

1954’e kadar Pasinler‘e bağlı bir bucak merkeziyken bu yılda ilçe merkezi yapıldı. Horasan Belediyesi 1952’de kurulmuştur. Yani 1954 senesine kadar Fettullah Gülen ‘in doğduğu köy Horasan ilçesine bağlı bir yerdir. Bu tarihlere kadar Fettullah Gülen’in doğum yeri de Horasan ilçesindedir yani bu hadisi şerif uymaktadır…

Ebu Bekiris Sıddık (Radıyellahu anhu) derki Resulullah (Sallallahu aleyhi ve sellem) bize haber verdi ki Deccal doğu tarafından çıkacaktır. Oraya Horasan denir. Kavimler ona tabi olacaktır.                (Tirmizi)

2-Deccal ağlayıp inleyen, üzüntülü, kederli bir görüntüye sahiptir.

Kaynak: İbn Ebi Şeybe, Musannef, hadis no: 38791; İbn Mace, Sünen, hadis no: 4074.

Bu hadisi şerifte uymaktadır…Fettullah Gülen’in sohbetlerinde ve konuşmalarında sürekli ağlayıp inleyen üzgün bir profil çizmektedir…

3- Deccalin karargâhı güneşin batım tarafında bir adada bulunacak.

Kaynak: Suyuti, Dibac ale’l-Müslim, 6/261; Müslim, hadis no: 2942; Avnu’l-Mabud, 11/317; Es-Sünen el-Varide Fi’l-Fiten, 6/1149.

Bu hadisi şerifte uymaktadır…Şu an Fettullah Gülen’in yaşadığı güneşin batım bölgesi olan Amerika kıtasındadır…

4-Deccal bütün ruhu canı ile, her şeyi ile yalancıdır, hakikati farklı suretlere sokup işin içinden çıkılamayacak duruma getirendir.

Hadis-i şerif

Fettullah Gülen’in bütün haliyle yalancı ve sahtekâr bir kişidir…Genel konuşmalarında insanları çabuk kandırabilmekte insanlar arasına fitneler sokabilmektedir…Ayrıca İslami hükümleri çarpıtarak kendince yeni bir İslam dini yaratma peşindedir…

5-Deccalin her şeyden çok şikâyet eden bir görüntüsü vardır.

Kaynak: İbn Mace, Sünen, hadis no: 4074; İbn Ebi Şeybe, Musannef, hadis no: 38791.

Bu hadisi şerifte uymaktadır…Fettullah Gülen her şeyi şikâyet eden bir kişiliğe sahiptir…

6-Deccal ayaklarının arası ayrık şekilde yürüyecek.

Kaynak: Ebu Davud, hadis no: 4320; Mervezi, el-Fiten, 2/519.

Fettullah Gülen ayrık ayrık yürüyen bir kişidir.

7-Deccalin askerleri kendilerini bir şeylerin arkasında gizleyen tipler olacak (takiyye, gizleme)

(Hadis meali)

Ebu Davud hadis no:4328, Müslim hadis no: 2942

Deccal ve askerleri aşırı iftiracı ve hakikatleri çarpıtan kimseler olacak

(Hadis meali)

Kaynak: ithafu’l-cemaa bima var fi’l-fiten ve’l melahim 3/85

Deccalin askerleri bütün ruhları ile deccale casusluk yapan casus kişiler olacak.

(cessase hadis)

Kaynaklar: Ebu Davut hadis no:4328

Müslim no:294

Fettullah Gülen’in askerleri bütün olarak kendisine casusluk yapan, aşırı iftiracı ve hakikatleri çarpıtarak İslam’ı kendi uydurdukları hükümlere göre çarpıtan takiyyeci tedbir adı altında nihai amaçlarını kendilerinden başka herkesten saklayan tiplerdir…Hatta kendi gruplarından bile bazı şeyleri saklayan, gizleyen sahtekar insanlardır.

8-“Kim deccalı duysa ondan yüz çevirsin. Vallahi, kişi onu mü’min zannederek ona tabi olur. Sevk ettiği şüpheli şeylerin ardına düşer.”

(Ebu Davud, Melahim, Hadis No: 4319)

 15 Temmuz 2016 tarihine kadar bir çok kişi Fettullah Gülen’i cemaat lideri zannetmekteydi yani bir insan olarak görüyordu. Lakin İslam’a özellikle 15 TEMMUZ sürecinde verdiği zararla insanların çoğu o kişinin mümin bir insan olmadığını yani münafık bir insan olduğunu anladılar…

9-Tahkiki imana ermiş olanlar “Bu herif her şeyi ile yalancıdır ve Allah Rasulü (SAV) bize sizden haber vermişti ve bizi ve evlatlarımızı uyarmıştı. Sizin bizim yanımızda yeriniz yok. Sizler sadece şeytan ruhlu kimselersiniz; bu deccal de Allah’ın cc. düşmanıdır.” diyecekler.

Kaynak: Mervezi, el-Fiten, 2/538.

“imanî şiddet-i zekâ”

i.i’caz

10- Deccali bu kadar büyülten ve yücelten askerlerinin ona olan sevgisi olacak.

Kaynak: el-Müstedrek, 4/507

Bilindiği üzere Fettullah Gülen’in askerleri Fettullah Gülen ‘i kendi ailesinden ve çevresinden hatta kendisinden bile çok sevmektedirler…

11-Müminler deccalden büyük zarar görecekler.

Kaynak: İshak b. Raveheyh, Müsned, hadis no: 262

15 Temmuz 2016 süreci ve sonrasında Fettulah Gülen’den mümin insanlar büyük zarar görmüş hatta o süreçte mümin insanlar şehit olmuştur gece 251 kişi şehit olmuştur.

12-Deccal kendine uyanları zengin edecek, uymayanları batıracak.

Kaynak: İbn Mace, Sünen, hadis no: 4077.

Türkiye’de ve dünyada faailiyetlerinin yoğun olduğu dönemlerde Fettullah Gülen kendine bağlı kişileri zengin etmiş kendisine uymayan karşı olan Metro Turizm’in sahibi kişileri de batırmıştır…

13-Deccale en çok tabi olanlar Yahudiler ve kadınlar olacak

Kaynak: İbn Ebi Şeybe, Musannef, hadis no: 38633; Taberani, Mucemu’l-Kebir, hadis no: 8409.

Deccalin askerleri arasında Mecusiler, Hristiyanlar ve acemler de olacak.

Kaynak: İbn Kesir, el-Fiten ve’l-Melahim, 1/60.

Deccalin ordusuna müşrikler, kafirler, münafıklar ve fasıklar katılacak.

Kaynak: el-Müstedrek, 4/542; Müslim, hadis no: 2943;

Bu hadisi şerifler de Fettullah Gülen ve örgütüne uymaktadır…Fetö mensupları geçmişte yeri geldiğinde cemaat olarak kendileri tanıtmış yeri geldiğinde sivil toplum kuruluşu yeri geldiğinde Hizmet Hareketi olarak…Hatta bu takiye ve münafık hareketlerinden dolayı Mecusi, Hristiyan ,acem ve Yahudi kişileri de kendi saflarına katmışlar Fettullah Gülen’e birer asker haline getirmişlerdir…Fettullah Gülen’in İsfahan Yahudilerine soyunun dayandığını bilmeyen yoktur hatta İsrail’i destekleyen bir çok açıklaması da mevcuttur. Kendisi Amerika’da muhafaza eden kişilerin de Yahudiler olduğu bilinmektedir. Eski CIA direktörü Fuller’in yakın arkadaşı olduğu bilinmektedir Amerika’ya yerleştiren kişinin de bu kişi olduğu belgelenmiştir. Fuller Yahudi birisidir ve Amerika’daki tüm Yahudileri Fettullah Gülen’e sahip çıkması için organize etmiş birisidir. Yani bu hadisi şeriflerde uymaktadır.

14- Deccale tabi olacak olan Müslümanlar günde üç vakit namaz kılanlar yani namazları vaktinde kılmayıp cemederek kılanlar olacaklar.

Kaynak: el-Müstedrek, 4/468

İslam ümmetinden deccale tabi olanlar Kur’an’ı okuyan ama ondan bir şey anlamayan kimseler olacak.

Kaynak: Abdürrezzak, Musannef, hadis no: 20790; Müstedrek, 4/486

Deccalin askerlerinin bir bölümü İslam ümmetinden olacak.

Kaynak: Abdürrezzak, Musannef, hadis no: 20825

Bu hadisi şeriflerde bu kişiye ve askerlerine uymaktadır…Fettullahçıların büyük çoğunluğu Kur’an-ı okuyan ama hiçbir şey anlamayan tiplerdir. Ayrıca bu kişiler tedbir adı altında namazları 3 vakit kıldığı özellikle Genelkurmay yapılanması içindeki kişilerde bu durumun yaygın olduğu bilinmektedir. Bunların Fettullah Gülen yalan fetvasına kanarak gözlerle namaz kılma gibi bir şey yaptıkları bilinmektedir cem ederek namaz kılma olayı bunlarda kısacası yaygındır.

15-Yeryüzündeki etkisi, fitnesi ya da hakimiyeti, 40 yıl, ay ya da gün sürecek.

Kaynak: İbn Ebi Şeybe, Musannef, hadis no: 38661; Müslim, hadis no: 2940.

Resulullah’ın İşaret Ettiği Deccal; Fettullah Gülen’dir…

Bu hadisi şerifte Fettullah Gülen ‘e uymaktadır…Fettullah ilk faaliyetlerine 1976 yıllarda başlamış 15 Temmuz 2016 tarihine kadar yani 40 yıl fitnesi sürmüştür…2016-1976=40 yıl yapar…

16–“Deccal kırk gün, yıl veya ay yeryüzünde dolaşır. Mekke Medine hariç her yere girer. Onun bir günü bir sene, bir günü bir ay, bir günü bir hafta ve diğer günleri sizin günleriniz gibidir” (Taberani, el-Mu‟cemu‟l-evsat, 10/93)

Dünyanın her yerine hemen hemen ayak basan Fettullah Gülen Mekke ve Medine’ye girememiştir. Dünyanın her yerinde okulları olan bu kişi Mekke ve Medine’ye okul da açamamıştır…

17-Resûl-i Ekrem (a.s.m.), Deccal konusunda ümmetini dikkate davet ederken, zaman zaman Sahabelerinin, Deccal hakkında, merak ve korkuyla sordukları sorulara da cevap vermiş, tanımada zorluk çekmemeleri için özelliklerini anlatmıştır.

Bunlardan biri de onun çocuğunun olmayacağıdır. (29) Onun bu hali, Kevser Sûresindeki “ebter,” yani “soyu kesik” tabiriyle bütünüyle uygunluk arz etmektedir. Surenin, ayrıca ebced hesabıyla ona işaret ettiği belirtilmektedir.

Buharî, Fiten: 26; Müslim, Kitabü’l-Fiten: 20; Müsned, II:33

Bu durumda Fettullah Gülen’e uymaktadır bu kişi kısırdır ve çocuğu yoktur…

18-Deccalın bir kısım harikulâdelikleri vardır. Sihir, manyetizma, ispirtizma gibi istidracî harikalarla kendini muhafaza eder, birçoklarını emri altına alır.(46) Nursî, Şuâlar, s. 506.

Fettullah Gülen’in sihir, büyü ve metafizik bazı sapkınlıklarının olduğu bilinmektedir…

19-Deccal Yahudi’dir. İcraatı dikkate alındığında, onun bir Yahudi oluşu, insana hiç de şaşırtıcı gelmez. Yahudiler de zaten bunu övünülecek bir davranış olarak görürler. Alusi tefsirinde anlatıldığına göre, bir gün Yahudiler, Resulullaha (a.s.m.) gelmiş, “ahir zaman Deccalı bizden olacak, şöyle yapacak, böyle yapacak” demişlerdi. Cenab-ı Hak da bunun üzerine Mü’min Suresinin 56. ayetini göndermişti.

Ebu’s-Suud tefsirinde belirtildiğine göre de Yahudilerin, Resulullaha şöyle dedikleri bildirilir:

“Bizim Tevrat’ta zikredilen sahibimiz sen değilsin. Davud’un oğlu Mesih’tir. Yani sizin Deccal dediğiniz. O, ahir zamanda çıkacak, bütün dünyaya hâkim olacak, artık mülk ve saltanat da bize geçecek.”

Gönderilen—yukarıda bahsi geçen—ayette Allah, onlara şu cevabı vermişti:

“Kendilerine gelen hiçbir delil olmadığı halde Allah’ın ayetleriyle mücadele edenler, hak dini söndürmek gibi, asla erişemeyecekleri büyük bir hevesi gönüllerinde taşıyorlar. Sen Allah’a sığın. Muhakkak ki O, her şeyi hakkıyla işitir, her şeyi hakkıyla görür.”

 Fettullah Gülen’in annesinin gerçek adı Rabin’dir!

Gülen, Almanya’ya gitmek için 24 Mart 1986 tarihinde Emniyet’e verdiği “Pasaport İstek Formu”nda annesinin ismini “Rabin” olarak bildirmişti…

Oysa 30 yıldır annesinin adını “Refia” olarak kullanıyordu. Yahudice olan “Rabin” adı özen ile gizleniyordu…Fettullah Gülen anne tarafından Yahudi’dir…

20-“Deccal’ın boyu kısa, saçları kıvırcıktır.” (Ebu Davud)

Fettullah Gülen ‘in saçları kıvırcık özellikle yan taraflarında bu durum belirgindir ve boyu kısadır.1,68 cm boyunda olan Fettullah Gülen kısadır. Kısa boy aralığı 1.60-1,70 cm kabul edilir…

21- Deccalin karargâhı köşk şeklinde bir Hristiyanların manastırıdır.

Kaynak: Suyuti, Dibac ale’l-Müslim, 6/261; Müslim, hadis no: 2942; Avnu’l-Mabud, 11/317; Es-Sünen el-Varide Fi’l-Fiten, 6/1149.

En önemli ayrıntılardan birisi bu durumdur. Fettullah Gülen’in şu an Pensilvanya’da kaldığı yer CİZVİT’lere ait eski bir Hristiyan Manastırıdır…Cizvitler Hristiyan tarikatına verilen isimdir…Hatta bu kişinin kaldığı çiftlik köşke benzer. Fettullah Gülen bu yere yerleştirilmeden önce onun kaldığı yer Hristiyan Tarikatı Cizvitler tarafından Manastır olarak kullanılmaktadır bu kişi yerleştikten sonra sadece Fettullah Gülen ve askerleri tarafından kullanılmaktadır…

AK PARTİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI!

AK PARTİ’DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NDAN SON DAKİKA; ‘BAŞIMIZ SAĞOLSUN TÜRKİYE’

CHP Milletvekili Köksal’dan dikkat çekici paylaşımlar!

Özkaya: “Depremi önlemek için kimlerin çalıştığı, kimlerin deprem üzerinden siyaset yaptığı belli”

Milletvekili Olgun sert iddialara yanıt verecek mi?

Yunus timleri yine geçit vermedi

Dinar'da kaza meydana geldi 7 kişi yaralandı

İyi Parti Milletvekili Olgun’un meclis odasına yakışmayan davranışı!

Afyonkarahisar'da Narkotik Suçlarla Mücadele: 3 şahıs yakalandı

Eğlencemiz Hüzne Dönüşmesin

Bu gelenek Taşoluk Kasabası'nda yüzyıllardır devam ediyor

Başkan Çöl: "Sizi yürekten kutluyorum"

Hsv Hamburg Emirdağ Futbol Okulu'ndan, Koyuncu'ya ziyaret

Suçıkan Park Tesisleri'nde ki yenilikler göz kamaştırıyor

Jandarma komutanından veda ziyareti

Dinar Belediyesi GES projesini tamamladı

Belediye Başkanı Dr. Çöl'ün oğlundan gururlandıran sonuç

Başkan Taylan yatırımların desteklenmesi konusunu değerlendirdi

Çobanlar'da bayram temizliği

  • BIST 100

    9532,84%-0,16
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,61% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2497,11% 0,44
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16
Perşembe 22.7 ° / 9.5 °
Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °