İsmail Ögeday


Tadında bırakmak lazım

Cumhuriyet Halk Partisinin başına kaset kumpası ile Eski Genel Başkan Deniz Baykal’ı diskalifiye ederek, gelen Kemal Kılıçdaroğlu, 13 yıldır Genel Başkanlığını yürüttüğü Cumhuriyet Halk Partisine son genel kurulda veda etti.


Sözde, sürekli Hak’tan, hukuktan, adaletten ve tek adamlık rejimine karşı olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, rakibi Özgür Özel Karşısında son kurultayı kaybederek, Parti genel başkanlığına veda etti. Halbuki, kendisi şunu deseydi benden buraya kadar her şey için sizlere teşekkür ederim partimize emeği geçenlerden Allah razı olsun deyip kenara çekilseydi kendisi için çok daha güzel olurdu. Böyle olması, yenilgiyle veda etmesi kendisi açısından hiç hoş olmadı. Neyse hayırlısı olsun diyelim. 

Öte yandan, Afyonkarahisar’ın eski İl Başkanlarından Yalçın Görgöz’den 38. Parti içi genel kurulunda, Parti Meclis Üyeliğine seçildi, Görgöz açısından, bu son derece sevindirici bir haber. Afyonkarahisar’ın mevcut CHP Milletvekili Burcu Köksal’ında bu son dönemi olur. O da sürekli tek adamlık rejimine karşı olanlardan ama her ne hikmetse Afyon’da kendisine gelince bu tek adamlık rejimini ağzına bile almıyor. İl başkanlığı ile sürekli bir uyumsuzluk içerisinde idi. Sırf bu imajı bertaraf etmek uğruna, yalandan da olsa fotoğraf karelerinde birliktelik pozları vermişti.

Çünkü Görgöz ve Köksal en son yapılan merkez ilçe seçiminde ve il Başkanlığı seçiminde birbirine girmişti. Sonuçta zafer Görgöz’ün desteklediği adayın kazanması ile sonuçlanmıştı. Bu da şu anlama geliyor, değişimden yana olanlar, kazandı. Umarım, Cumhuriyet Halk Partisi koltuk sevdalısı olan, kişilerin partisi olmaz, yeni dönemde düzgün bir muhalefet yapar. Diğer yandan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’nin de bu dönemde artık kenara çekilmesi koltuğunu kendisinden yaşça daha küçük  gençlere ve dinamik beyinlere bırakması lazım darısı onun başına diyelim.

İşte burada sonuç olarak, hiçbir makamın ve mevkinin kimseye kalmayacağı aşikardır. Neden diye soracak olursanız, taşıdığımız can bile bizim değil bize emanetken, bazı şeyleri kaybetmeden, ya da yenilmeden tadında bırakmak her zaman en mantıklısıdır. Sevgiyle kalın…

AK PARTİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI!

AK PARTİ’DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NDAN SON DAKİKA; ‘BAŞIMIZ SAĞOLSUN TÜRKİYE’

CHP Milletvekili Köksal’dan dikkat çekici paylaşımlar!

Özkaya: “Depremi önlemek için kimlerin çalıştığı, kimlerin deprem üzerinden siyaset yaptığı belli”

Milletvekili Olgun sert iddialara yanıt verecek mi?

Yunus timleri yine geçit vermedi

Dinar'da kaza meydana geldi 7 kişi yaralandı

İyi Parti Milletvekili Olgun’un meclis odasına yakışmayan davranışı!

Afyonkarahisar'da Narkotik Suçlarla Mücadele: 3 şahıs yakalandı

Eğlencemiz Hüzne Dönüşmesin

Bu gelenek Taşoluk Kasabası'nda yüzyıllardır devam ediyor

Başkan Çöl: "Sizi yürekten kutluyorum"

Hsv Hamburg Emirdağ Futbol Okulu'ndan, Koyuncu'ya ziyaret

Suçıkan Park Tesisleri'nde ki yenilikler göz kamaştırıyor

Jandarma komutanından veda ziyareti

Dinar Belediyesi GES projesini tamamladı

Belediye Başkanı Dr. Çöl'ün oğlundan gururlandıran sonuç

Başkan Taylan yatırımların desteklenmesi konusunu değerlendirdi

Çobanlar'da bayram temizliği

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °