Alaattin Yeşilçay

Tarih: 26.04.2022 05:48

Takke düştü kel göründü

Facebook Twitter Linked-in

Asıl konu ise matematiksel olarak devam eden play of şansımız da Bayburt maçında en önemli oyuncularımızdan beş futbolcumuz kırmızı kart görmesi. Neticede ekibimiz Şampiyonluğa ve play Of’a veda etti. Şimdi “daha üç hafta var her şey bizim lehimize gelişebilir” falan diye inciler yumurtlayabilirler. Ama bir gerçek var ki atı alan Üsküdar’ı geçti, bizim play Of’a olmamız mucizelere kaldı.

Değerli Sporseverler Afjet Afyon Spor neden bu hale geldi ? nerelerde hatalar yapıldı ? Şampiyonluk kimlerin hatası nedeniyle elimizin arasından uçtu gitti ? Neden takımda Afyonlu futbolcular yoktu ? Alımlarını kim neden engelledi ? Yönetim neden tek adamlığa kucak açtı ? Şampiyonluğa oynayan bir takımın hocası da “ Şampiyon” olması gerekmez miydi ? İllaki geçtiğimiz sezon gönderilen kişinin hoca olarak gelmeliydi ?Afyon Spor birileri için deneme ve sıçrama tahtası mıydı ? Ve daha birçok cevap bekleyen sorular var. Hafta içinde tüm bu soruların cevabını yazacağım ,lütfen takip ediniz. Belki de taraftar olarak bilmediğiniz birçok sorunun cevabını da alacaksınız.

Bugünlük yazımı noktalarken bir konuyu altını çizerek haykırıyorum ; takımın şampiyon olamamasının nedeni yönetim ve teknik heyetin hatalarıdır. Daha geniş açıklamalarım olacak. Biz hedef olarak 2023’ü baz aldık diyenlerin boşa giden yılların da ekonomik hesabını vermek mecburiyetleri var.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —