Afyonkarahisar'da Trafik Haftası Etkinliği: Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Verildi

Afyonkarahisar'da düzenlenen 'Trafik Haftası' etkinliği kapsamında, Zafer Meydanı'nda çocuklara Trafik Polisleri tarafından eğitim verildi.

MHP Bolvadin İlçe Teşkilatı'ndan Başkan Aynacı'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ve yönetim kurulu üyeleri, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı'yı makamında ziyaret etti.

AFSÜ ve AKÜ Filistin İçin Yürüdü: "Filistin'in Yanındayız"

AFSÜ ve AKÜ öğrencileri ve akademisyenleri, Filistin'deki zulme karşı bir araya gelerek İsrail'in politikalarını kınadı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar'a Geliyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar'a yapacağı ziyaret için tarih ve saatler belli oldu.

Afyonkarahisar'da Sahte Alkol Üretimine Baskın

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda, sahte alkol üretimi ve ruhsatsız silah bulunduran şahıs gözaltına alındı.

Vali Yiğitbaşı Endemik Eber Sarısı Çiçeğini İnceledi

Vali Yiğitbaşı ve Kaymakam Yeşilbaş, yeryüzünde sadece Eber Gölü'nün güneyinde yetişen endemik tür olan Eber Sarısı'nı inceledi ve korunmasının önemini vurguladı.

YURDUNUSEVEN’DEN ‘BÖCEK’ İDDİALARINA TBMM’DE SORU ÖNERGESİ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven TBMM’de Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın ortaya attığı ‘böcek ve gizli kamera var’ iddialarına ilişkin İçişleri ve Adalet Bakanlığına soru önergesi verdi.

Kasapoğlu'nun Önderliğinde Antrenör Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında antrenörlerle bir araya gelerek değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti milletvekillerinden İller Bankası Genel Müdürüne Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk'ü ziyaret etti.

Arslan “Ebeler Gününü” Kutladı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan TBMM Genel Kurulunda söz alarak 5 Mayıs Dünya Ebeler Günü münasebetiyle bir konuşma yaptı.

Sinanpaşa Kırka Şehit Ramazan Bağlan Ortaokulu Badminton'da Bölge Şampiyonu

Sinanpaşa Kırka Şehit Ramazan Bağlan Ortaokulu, Badminton Küçükler Denizli Bölge Grup Müsabakaları'nda üst üste üçüncü kez şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti.

Sandıklı Belediyesi'nden "Geleceğe Bakış" Yayını

Sandıklı Belediyesi, Belediye Başkanı Sayın Adnan Öztaş'ın katılımıyla "Sandıklıda Geleceğe Bakış" adlı özel canlı yayın programı düzenliyor.

Fırat Kalkanı'nda 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bolvadin’de Coşkulu Hıdırellez Şenlikleri

Bolvadin Belediyesi ve hayırseverlerin işbirliğiyle düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri, Bolvadin çarşı merkezinde muhteşem bir coşkuyla kutlandı.

Nail Azbay'dan İddialı Açıklama: CHP İlçe Başkanının Eşi Yüntaş'ın Avukatı mı?

Gazeteci Nail Azbay, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu'nun Yüntaş'ın avukatı olduğu iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.