Miniklere tam not

Afyonkarahisar Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı mezunlarını vererek yıl sonu gösterisi düzenledi

Eğitim 9.06.2023 10:20:00 0
Miniklere tam not

Afyonkarahisar Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı mezunlarını vererek yıl sonu gösterisi düzenledi. Hacı Ömer Kocaşaban İlkokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen törende, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. 

Törende Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu Müdürü Hilal Karaer bir konuşma gerçekleştirdi ve toplu etkinliklerin çocukların sosyal iletişim ve iş birliği becerilerini geliştirdiğini vurguladı.

Törende ayrıca, Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu Müdürü Hilal Karaer ve Müdür Yardımcısı Gülşen Uysal, Okyanus Sınıfı Öğretmenleri Ayşe Yıldız ve Zühre Uysal, Orman Sınıfı Öğretmenleri Hatice Ilgın ve Nazlı Hilal Çekiç, 4 Yaş Uzay Sınıfı Öğretmeni Sevgi Bozkurt ve 5 Yaş Uzay Sınıfı Öğretmeni Nurhan Köken'e plaket takdiminde bulunuldu.

Mezuniyet töreni programı iki gün boyunca devam etti ve minik öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. Karadeniz Yöresi Halk Oyunları, Seymenler Gösterisi, Tebessüm Şarkısı Modern Dans Gösterisi, Anadolu Ateşi Dans Gösterisi, Kara Sevda Modern Dans Gösterisi, 

Silifke Yöresi Halk Oyunları, Kafkas Halk Dansları, Zumba, Günaydın Çocuklar Dans Gösterisi ve Ünlüler Sınıfı Gösterisi gibi birçok etkinlik katılımcıların beğenisine sunuldu. Velilerden tam not alan programın ardından mezuniyet törenine geçildi ve minik öğrencilere plaketler takdim edilirken, kep atıldı.

Geçtiğimiz yıl mezun olan öğrencilerden Berra Kocatürk'ün jimnastik gösterisi ile Bahadır Okyar ve Bekir Öğüt tarafından sahnelenen semazen gösterisi de veli ve öğrencilerden büyük beğeni aldı. Programın sonunda Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu öğrencilerine öğretmenleri tarafından plaketleri takdim edildi. 

Program, hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından sona erdi ve veliler Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu müdürü ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Miniklere

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı