ABC’den Başkan Köksal’a ziyaret

ABC’den Başkan Köksal’a ziyaret

Afyon Basın Cemiyeti Derneği (ABC) Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret etti.

“Basın önemli bir güç”

Afyon Basın Cemiyeti’ni ağırlayan Belediye Başkanı Burcu Köksal, yaptığı açıklamada, basının önemli bir güç olduğunu belirtti. 

 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal makamında Afyon Basın Cemiyeti Başkanı İsmail Akar, Başkan Yardımcıları Selcen Dilek Çöygün, Hakan Dilek, Yönetim Kurulu üyeleri Polat Yılmaz, Sait Karaduman, Soner Gürsan, Resul Sündük, Zafer Murat Çakır ve ABC Kadın Kolları Başkanı Nergiz Kılıç Savrık’ı ağırladı. 

Afyon Basın Cemiyeti Başkanı İsmail Akar, Afyon Basın Cemiyeti olarak yeni bir oluşum içerisine girdiğini söyleyerek, Belediye Başkanı Burcu Köksal’a görevinde başarılar diledi. 

“KAPIMIZ AÇIK”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, basın önemli bir kuvvet olduğunu vurgulayarak, “Basın önemli bir kuvvet, vatandaşların haber almasında, yaşananları öğrenmesinde etkili bir güç. 

Bu bağlamda biz belediye başkanlarının, yerel yöneticilerin, siyasilerin basın konusunda büyük destek aldıklarını biliyorum. 

Çünkü birçok şeye biz de basın vasıtasıyla haberdar oluyoruz, öğreniyoruz. Özellikle belediye başkanı olduktan sonra bunu çok daha iyi anladım. 

Çünkü bizim göremediğimiz eksiklikleri, yaşanan sıkıntıları basın vasıtasıyla öğrenip, nerede bir sıkıntı varsa, nerede bir eksiklik varsa orada müdahale etme şansımız oluyor. 

Bu bağlamda özgürce haberini yapan, tarafsız bir şekilde yayıncılık yapan bütün basın mensubu arkadaşlarımıza kapımızın açık olduğunu bir kez daha yinelemek istiyorum” dedi

ABC Başkanı İsmail Akar, konuşmasında

“Afyon gazetecilerinin birleştiği Afyon Basın Cemiyeti olarak yeni bir oluşum içerisine girdik. 

Bu oluşum demek ki ihtiyaçtı ki başlangıçta kısa bir süre içerisinde il merkezi ve ilçelerden 65’e yakın üyemiz oldu. 

Mesleki alanda 24 saat demeden gece gündüz 7/24 hizmet eden basın mensuplarıyla birlikte bir yol arkadaşlığına başladık. 

Sizde takdir edersiniz ki basın ülkemizde dördüncü kuvvet. Her ne kadar fazla yıpranmış olmasına rağmen ki bundan 15-20 yıl öncesine sizde siyasete ilk başladığınız yıllara bakın, basın çok önemli en güvenilen kurumlar arasında yer alıyor. 

Son zamanlarda güvenlik skalasında da baya bir düşme var, bu da bizleri üzüyor ama biz Afyon basınındaki emek veren insanlar olarak hep doğru, düzgün, dürüst haberciliği yapmak adına yeni bir oluşum içerisindeyiz. 

Bu şekilde sizden de bu zamana kadar yaptığınız gibi adil, eşit bir şekilde çalışmalarınızı kamuoyuna, idare edenler, seçilmiş ve atananlar arasında bir köprü olduğumuza göre, halkın gözü kulağı ve sesi olduğumuza göre çalışmalara devam edeceğiz. 

Tekrar görevinizde başarılar dilerim. Neredeyse100 günlük bir süreyi buldunuz, Allah kolaylık versin, başarılar diliyorum” dedi.

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Anahtar Kelimeler: abc’den başkan köksal’a ziyaret