AFSİAD Başkanı Alirıza Bülbül'den Kurban Bayramı Mesajı

Ankara AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alirıza Bülbül, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bayramın huzur ve bereket getirmesini temenni etti.

Gündem 16.06.2024 14:44:00 0
AFSİAD Başkanı Alirıza Bülbül

AFSİAD Başkanı Alirıza Bülbül'den Kurban Bayramı Mesajı

Bayram Sevinci ve Heyecanı

Ankara Afyonkarahisarlılar Sanayici ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alirıza Bülbül, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Bülbül, mesajında, "Bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Bu mübarek Kurban Bayramı'nın, başta tüm değerli hemşehrilerime, Türk ve İslâm dünyasına hayırlı olmasını, bereket ve huzur getirmesini, insanlığın barışına vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Dayanışma ve Yardımlaşma Vurgusu

Bülbül, bayramların dayanışma ve yardımlaşma ruhunu pekiştiren önemli zamanlar olduğunu belirterek, "Umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı bayram günlerini dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar, yaşamımızı zenginleştirme ve renklendirmenin yanı sıra, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesiledir" ifadelerini kullandı.

Şehitlerimize ve Gazilerimize Minnet

Bülbül, mesajında şehitleri ve gazileri şükranla andıklarını vurgulayarak, "Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Minnet ve şükran duygularının ifadesi olarak şehit ailelerinin, gazilerimizin, ayrıca kimsesiz yaşlılarımızın, engelli vatandaşlarımızın, sevgi ve çocuk evinde kalan çocuklarımızın ziyaret edilerek, gönüllerinin alınmasının insani değerlerin gereği olduğunu düşünüyorum" dedi.

Afyonkarahisar'a ve Tüm İslam Alemine Barış ve Huzur Temennisi

Son olarak Başkan Bülbül, "Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramımızın, Afyonkarahisar'ımıza, memleketimize, ülkemize, tüm İslam alemine, mazlum coğrafyalara ve dünyaya huzur ve barış getirmesi temennisiyle, Afyonkarahisarlı hemşerilerimin Kurban Bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım" diyerek sözlerini tamamladı.

**#KurbanBayramı #AFSİAD #AlirizaBülbül #Dayanışma #Şehitlerimiz #Gazilerimiz #Afyonkarahisar**


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 32.5 ° / 16.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 32 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 32 ° / 16.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı