Afyon'da 250 genç Şehit Öğretmeni izledi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Afyonkarahisar'da 250 gence yönelik düzenlediği etkinlikle 'Aybüke: Öğretmen Oldum Ben' filmi izletti

Gündem 29.12.2023 11:26:13 0
Afyon

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yönelik düzenlediği etkinlikler kapsamında, Afyonkarahisar'da 250 gence "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmi izlettirdi.

Film, 28 Aralık Perşembe günü ilk gösterimini yaptı, ikinci gösterimi ise 30 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri Müdürleri ve Gençlik çalışanlarının da katıldığı etkinlikte, gençlere hitap etti. 

Kasapoğlu, gençleri geleceğin teminatı olarak görerek, vatan, bayrak, ve din sevgisinin gençlerin omuzlarında yükseldiğini vurguladı. 

Kasapoğlu, gençlere güvenlerinin tam olduğunu belirterek, onların göstereceği çaba ve gayretlerle şehitlerin ruhlarının şad olacağını ifade etti.

Film gösteriminin ardından konuşan gençler, Bakanlık ve il müdürlüğüne bu anlamlı etkinlik için teşekkür ettiler. 

Duygusal anların yaşandığı film, 2016 yılında terör örgütü tarafından şehit edilen Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alıyor. 

Gençler, Aybüke öğretmen gibi nice şehitleri örnek alacaklarını ifade ettiler. Etkinlik, gençler arasında duygu dolu anların paylaşıldığı bir atmosferde gerçekleşti.

#GençlikVeSpor #AybükeFilm #GençlerleBirlikte #AnlamliEtkinlik #ŞehitlerimiziHatırlıyoruz


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: afyon'da 250 genç şehit öğretmeni izledi

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı