Afyon’da yürütülen çalışmalar değerlendirildi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve İl Jandarma Komutanı Tolga Yağan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Uğur Ülgen'e nezaket ziyaretinde bulundu

Gündem 4.01.2024 13:49:11 0
Afyon’da yürütülen çalışmalar değerlendirildi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve İl Jandarma Komutanı Tolga Yağan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Uğur Ülgen'e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Ziyaret kapsamında, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde yürütülen CİMER, stratejik iletişim ve medya alanındaki iş ve işlemler konusunda bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Ziyarette, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen başarılı çalışmalar da değerlendirildi. 

İki güvenlik biriminin koordineli çalışmaları ve işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Nezaket ziyaretinde, güvenlik birimlerinin yereldeki faaliyetlerinin yanı sıra genel güvenlik durumu ve halkın güvenliği konularında yapılan değerlendirmelerin paylaşıldığı belirtildi. 

Bu tür ziyaretlerin, kamu kurumları arasındaki işbirliğini güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olduğu ifade edildi.

#Afyonkarahisar #EmniyetMüdürü #JandarmaKomutanı #CumhurbaşkanlığıİletişimBaşkanlığı #NezaketZiyareti #CİMER #İletişim #Güvenlik #AfyonkarahisarGüvenlikBirimleri


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı