Afyon'dan Milli Takıma

Emirdağ Kaymakamlığı, Avrupa Muaythai Şampiyonu Elmas Başoğlu'nun başarısını gururla paylaştı. Başoğlu, Türkiye Muaythai Milli Takımı'na seçilerek Çocuklar ve Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı

Spor 17.08.2023 12:07:24 0
Afyon

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde büyük bir gurur yaşandı. Emirdağ Kaymakamlığı, Avrupa Muaythai Şampiyonu Elmas Başoğlu'nun büyük başarısını duyurdu. 

Başoğlu, Türkiye Muaythai Federasyonu Çocuklar ve Gençler Milli Takım Seçmeleri'nde birinci olarak, milli takımın değerli üyeleri arasına katıldı. 

Bu başarısıyla aynı zamanda, Çocuklar ve Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

Elmas Başoğlu'nun zaferi, final karşılaşmasında rakibini 2. rauntta saf dışı bırakarak geldi. 

Bu büyüleyici galibiyetle birinciliği elde eden Başoğlu, 29 Eylül - 08 Ekim 2023 tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek Çocuklar ve Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkını kazandı.

Emirdağ Kaymakamı Bilici, seçmeleri yakından takip ederek Elmas Başoğlu'na moral verdi. Başoğlu'nun birinci olarak milli takıma seçilmesi ve dünya şampiyonasına katılma hakkı kazanmasıyla gurur duyan Kaymakam Bilici, genç sporcunun başarısını takdir etti. 

Bilici, "Elmas Başoğlu'nun dünya şampiyonasında ilçemizi ve ülkemizi temsil edeceğini bilmek, gururumuzu artırıyor. 

O'nun altın madalya kazanacağına olan inancımız tam" şeklinde konuştu.

Elmas Başoğlu'nun büyük başarısında ailesi ve antrenörü Ali Çiloğlu'nun büyük emeği olduğunu belirten Kaymakam Bilici, sporcu ve ekibini tebrik etti. 

Başoğlu ise büyük bir sevinçle karşılaşmanın ardından duygularını paylaştı. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Başoğlu, Dünya Şampiyonası'nda altın madalyayı hedeflediğini dile getirdi.

Emirdağ ilçesi, genç sporcunun başarısıyla gururla dolup taşıyor.

#Afyonkarahisar #Emirdağ #MilliTakım #Muaythai #Gurur


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: afyon'dan milli takıma

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false