Afyonkarahisar ve Türkiye Gündemi Masada

Afyonkarahisar ve Türkiye Gündemi Masada

Gündem 8.08.2023 11:17:27 0
Afyonkarahisar ve Türkiye Gündemi Masada

İYİ Parti Afyon İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser'i ziyaret ederek dostça bir buluşma gerçekleştirdi. 

Bu nazik ziyaret sadece iki önemli figür arasındaki samimi bir buluşma olmanın ötesine geçerek, Afyon'un sanayi durumu ve genel Türkiye gündeminin tartışılmasına olanak sağladı.

İYİ Parti Afyon İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser'i makamında ziyaret ederek, işbirliği ve diyalogun önemini vurguladı. 

Mısırlıoğlu, meslek odaları ve benzeri kuruluşların, vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını yetkili mercilere iletmek gibi önemli bir rolü olduğunu belirtti. 

Halk hizmetine dayalı siyaset anlayışına vurgu yaparak, kamusal alanın farklı kesimleri tarafından olumlu şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. 

Aynı zamanda, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası'nı bölgenin önemli lokomotif kuruluşlarından biri olarak gördüğünü belirtti ve ATSO'nun gelecekteki çalışmalarına başarılar diledi.

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ise nazik ziyaret dolayısıyla İYİ Parti Afyon İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'na teşekkür etti. 

İki liderin buluşmasının ve Afyon'un güncel konularının tartışılmasının, bölgenin geleceği için olumlu bir adım olduğunu vurguladı. 

Serteser, işbirliği ve iletişim süreçlerinin daha da geliştirilmesinin, yerel ve ulusal gündemin şekillenmesine katkı sağlayacağını belirtti. 

İki lider arasındaki bu görüş alışverişi, Afyon'un sanayi ve ticaret alanlarında nasıl daha ileriye taşınabileceğine dair değerli fikirlerin paylaşılmasına olanak tanıdı.

İYİ Parti Afyon İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'nun Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser'i ziyareti, samimi bir buluşmanın ötesinde, bölgenin ve Türkiye'nin genel gündemine dair önemli konuların ele alındığı bir fırsat yarattı. 

Meslek odalarının toplumun taleplerini yetkililere iletimindeki rolü ve halka hizmet odaklı siyaset anlayışı vurgulandı. İki liderin bir araya gelmesi, işbirliğinin ve iletişimin güçlendirilmesinin önemine işaret etti. 

#Afyonkarahisar #Ziyaret #ATSO #Güncel #Bölge 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu