Afyonkarahisar'a İlişkin Konular Görüşüldü

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı ile Bakan Yardımcısı Bağcı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan'la bir araya gelip Afyonkarahisar'ı ilgilendiren önemli konuları ele alındı

Gündem 16.11.2023 11:43:19 0
Afyonkarahisar

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan'la bir araya geldi. 

Görüşme kapsamında Afyonkarahisar'ın tarımsal sulama, köy yerleşim alanları, tarımsal destekler ve organize sanayi bölgelerindeki genişleme gibi konular masaya yatırıldı.

Toplantıda, Afyonkarahisar'ın tüm il genelindeki eksikliklerin belirli bir süreç içinde giderilerek tamamlanacağı vurgulandı. 

Bakan Yumaklı ve Bakan Yardımcısı Bağcı, yapılan görüşmelerin Afyonkarahisar için olumlu kazanımlar sağlayacağını belirtti. 

Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ise gerçekleşen görüşmenin önemine dikkat çekerek, Afyonkarahisar'a yönelik olumlu gelişmelerin beklendiğini ifade etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

#AKParti #Afyonkarahisar #BakanGörüşmesi #TarımVeOrman #Milletvekilleri #AfyonkarahisarGelişmeleri


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı