Afyonkarahisar'da 234 öğrenci yaz kampında

Afyonkarahisar'da 234 öğrenci yaz kampında

Gündem 4.08.2023 12:20:07 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi ve Dinar Fen Lisesi öğrencileri, yaz döneminde düzenlenen kurslarla hedeflerine kilitlendiklerini gösterdi. 

Hem akademik başarılarını artırmak hem de öğrenme eksikliklerini gidermek için Temmuz ve Ağustos aylarında yapılan yaz kampına yüksek katılım oldu.

Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi'nden 142 öğrenci ve Dinar Fen Lisesi'nden 92 öğrenci, YKS sürecine hazırlık için düzenlenen yaz kampına gönüllü olarak katıldı. 

Kampta öğrencilere, yapılan kazanım değerlendirme sınavlarıyla öğrenme eksikliklerini giderme imkanı sunuluyor. 

Ayrıca, sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler de öğrencilere motivasyon sağlıyor.

Öğrencilerin çoğunluğu okul pansiyonlarında barınma hizmeti alarak kamptan en verimli şekilde faydalanıyorlar. 

Okul idaresi ve öğretmenler, kamplara katılan öğrencilerin hem akademik hem de sosyal açıdan büyük kazanımlar elde ettiğini ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade ettiler.

Afyonkarahisar - Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi ve Dinar Fen Lisesi öğrencileri, YKS sürecine hazırlık için düzenlenen yaz kampında hedeflerine kilitlendiklerini gösterdi. 

Katılımın yüksek olması, öğrencilerin akademik başarılarına ve öğrenme eksikliklerini gidermeye olan ilgisini ortaya koyuyor. 

Ayrıca, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerin öğrencilere motivasyon sağladığı görülüyor. Kamptan elde edilen büyük kazanımlar, okul idaresi ve öğretmenler tarafından da takdirle karşılanıyor.

Öğrencilerin yaz tatilini en verimli şekilde geçirmeleri, geleceğe yönelik umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.

#Afyonkarahisar #Sandıklı #Dinar #Öğrenci #Eğitim #YazKampı


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu