Afyonkarahisar'da görev yapan Mustafa Tatlı şehit oldu

Afyonkarahisar'da görev yapan Mustafa Tatlı şehit oldu

Gündem 31.07.2023 10:54:37 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Sultandağı İlçe Jandarma Komando Karakolu'nda görevli Kahramanmaraş Oniki Şubat İlçesi nüfusuna kayıtlı J. Asb. Kd. Çvş. Mustafa Tatlı, 31 Temmuz 2023 Pazartesi gecesi Afyonkarahisar-Konya Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasına müdahale ederken, başka bir aracın çarpması sonucu kahramanca şehit olmuştur.

Kahramanmaraşlı kahraman Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı, Afyonkarahisar-Konya Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasına acil müdahale yaparken, bir başka aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Trafik kazası, 31 Temmuz 2023 Pazartesi günü yaşanmıştır. 

Şehidimiz Mustafa Tatlı'nın vatanı ve milleti için gösterdiği fedakarlık, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştur.

Kahraman Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı, ülkesinin güvenliği ve halkının huzuru için yaptığı görev sırasında, trafik kazasına müdahale ederken başka bir aracın çarpması sonucu şehit düşmüştür. 

Şehidimizin naaşı, yapılacak işlemlerin ardından Konya'dan askeri törenle memleketi Kahramanmaraş'a uçakla uğurlanacaktır.

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehidimiz J. Asb. Kd. Çvş. Mustafa Tatlı'nın ailesine ve tüm Türk milletine başsağlığı dileyerek, acılarını paylaştığını belirtmiştir. 

Başkan Kumartaşlı, vatan için canını veren kahramanların her zaman kalplerde yaşayacağını ve minnetle anılacağını vurgulamıştır. Milletimizin başı sağ olsun.

#Afyonkarahisar #Kahramanmaraş #Şehit #Jandarma


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı