Afyonkarahisar'da Gün FM Yöneticisi Fadime Akar, Anadolu Medya Ödülüne Layık Görüldü.

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri'nin sekizincisi sahiplerini buldu.

Gündem 21.09.2023 13:52:52 0
Afyonkarahisar

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri'nin sekizincisi sahiplerini buldu. 

Afyonkarahisar'ın yerel radyo istasyonu Gün FM'in Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar, yılın yerel radyo yöneticisi ödülüne layık görüldü.

Anadolu Medya Ödülleri, Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından her yıl düzenlenen ve yerel medya alanında üstün başarı gösteren kişi ve kuruluşları ödüllendiren prestijli bir etkinlik olarak kabul ediliyor. 

Bu yılın ödül töreninde, Afyonkarahisar'dan Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar, büyük bir onurla "Yılın Yerel Radyo Yöneticisi" ödülünü kazandı.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, ödül töreni ile ilgili yaptığı açıklamada, jürinin titiz çalışmaları sonucunda ödüle layık görülen isimleri belirlediğini söyledi. 

Jüri üyeleri arasında yer alan gazeteciler Yavuz Donat, Hande Fırat, Mehmet Acet, Melik Yiğitel ve Ahmet Arpat gibi isimler, yerel ve ulusal medya alanında öne çıkan başarıları değerlendirdi.

Başkan Burhan, "Bu yıl yine AYD olarak düzenlediğimiz 8. Anadolu Medya Ödüllerinden nitelikli ve alanında başarılı isimler kıymetli jürimiz tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda belli olmuştur.

Özellikle ödül alanların belirlenmesinde büyük emeği olan değerli jüri üyelerimize ve tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ödül töreni, Ocak ayının içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek ve ödüller hak sahiplerine takdim edilecek. 

Fadime Akar'ın bu prestijli ödülü alması, Afyonkarahisar'ın medya alanında başarılı isimlerinden biri olarak büyük bir gurur kaynağı oldu.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Ödül #Yerel #Radyo #GünFM 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı