Afyonkarahisar'da MHP İlçe Kongreleri Başlıyor: Parti Kongre Takvimi Açıklandı

Afyonkarahisar'da MHP İlçe Kongreleri Başlıyor: Parti Kongre Takvimi Açıklandı

Gündem 7.08.2023 15:10:21 0
Afyonkarahisar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, ilçe kongrelerinin start alacağı tarihleri duyurdu. 

Kahveci, 9 Ağustos'ta başlayacak olan ilçe kongrelerinin, 16 Ağustos'ta sona ereceğini bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, ilçe kongrelerinin seçim takvimini açıkladı. 

Parti içi demokrasi süreci olan kongreler, MHP'nin siyasi yükselişini daha da pekiştirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kahveci, yaptığı açıklamada ilçe kongrelerinin 9 Ağustos'ta başlayacağını ve 16 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirtti. 

Bu sürecin ardından ise Genel Merkez tarafından belirlenecek bir tarihte İl Kongresi'nin gerçekleştirileceğini ifade etti.

Milletvekili seçimlerinde elde edilen başarının yanı sıra seçim sonrası yapılan çalışmalarla MHP'nin ilimiz siyasetindeki yükselişinin devam ettiğini belirten Kahveci, kongre sürecinin ardından il merkezi, ilçe ve kasabalarda 2024 yılı Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanacaklarını vurguladı.

MHP'nin ilçe kongre takvimi açıklaması, parti içindeki demokratik sürecin ve siyasi planlamaların bir göstergesi olarak öne çıkıyor. 

Kongrelerin partinin vizyonunu şekillendirmesi ve yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanmayı amaçladığı belirtiliyor.

#Afyonkarahisar #Kongre #Parti #Başkan #Duyuru #Takvim


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli