Afyonkarahisarlı Sporcu Avrupa Şampiyonu Oldu

Afyonkarahisarlı Sporcu Avrupa Şampiyonu Oldu

Gündem 3.07.2023 12:48:08 0
Afyonkarahisarlı Sporcu Avrupa Şampiyonu Oldu

Afyonkarahisarlı Sporcu Meryem Betül Çavdar, Para Tekvando Avrupa Şampiyonasında Altın Madalya Kazanarak Avrupa Şampiyonu Oldu

Genç sporcu, Avrupa Şampiyonasında gösterdiği üstün performansla altın madalyanın sahibi olarak Türkiye'yi gururlandırdı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de başarılarını kutlayarak desteklerini sürdüreceğini belirtti.

Afyonkarahisarlı sporcu Meryem Betül Çavdar, Fransa'da düzenlenen Para Tekvando Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi büyük bir gururla temsil etti. Çavdar, k44 -52kg kategorisinde rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Bu büyük başarıyla Meryem Betül Çavdar, Türkiye'nin gurur kaynağı haline geldi. Genç sporcu, azimli çalışması ve yetenekleri sayesinde rakiplerini geride bırakarak ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etti.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Meryem Betül Çavdar'ın Avrupa Şampiyonasında elde ettiği bu büyük başarıyı gururla karşıladıklarını ve desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Ayrıca, il müdürlüğünün resmi Twitter hesabından yapılan bir açıklamaya göre, 

"Sporcumuz Meryem Betül Çavdar'ın Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazanarak Türkiye'yi gururlandırmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Kendisini ve onu yetiştiren antrenörünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" denildi. 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Twitter hesabında yapmış olduğu paylaşımı düzeltti. 

   

Çavdar'ın gelecekteki müsabakalarda da başarılarını sürdüreceği ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edeceği konusunda büyük umutlar olduğu belirtildi.

Meryem Betül Çavdar'ı ve onu yetiştiren antrenörünü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false