Afyonlular Avrupa Şampiyonasından madalyalarla döndüler

Afyonlular Avrupa Şampiyonasından madalyalarla döndüler

Spor 16.06.2023 10:16:00 0
Afyonlular Avrupa Şampiyonasından madalyalarla döndüler

Avrupa Şampiyonasında Madalyalarla Döndü

Tirana'da düzenlenen U-17 Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Afyonkarahisar Taşoluk Belediyespor'dan sporcularımız büyük başarılar elde etti. 43 kg'da mücadele eden Yağmur Karabacak gümüş madalya kazanırken, 49 kg'da Nil Aktaş bronz madalyanın sahibi oldu.

Yağmur Karabacak, zorlu mücadeleler sonucunda finale yükselerek bağımsız sporcu Aleksandra Berezovskaia ile karşılaştı. Mücadeleden mağlup ayrılan Karabacak, gümüş madalya elde ederek ülkemizi gururlandırdı.

Nil Aktaş ise kadınlar 49 kiloda Polonyalı rakibi Maja Milena Majdanska karşısında üstün bir performans sergiledi ve 7-4'lük skorla bronz madalyayı kazandı.

Afyonkarahisar Taşoluk Belediyespor Kulübü, genç sporcularının bu uluslararası arenada elde ettiği başarılarla adından söz ettirdi. Sporcularımızın gösterdikleri performans ve kazandıkları madalyalar, Taşoluk Belediyespor ve Afyonkarahisar ilini gururlandırdı.

Bu önemli başarıların ardından, sporcularımıza ve antrenörlerine tebriklerimizi iletiyor, gelecek müsabakalarda da başarılarının devamını diliyoruz.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli