AK Parti Milletvekili Özkaya'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Siyaset 8.04.2024 15:47:49 0
AK Parti Milletvekili Özkaya

Ramazan ayına veda ederken Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Milletvekili Özkaya, “On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi uğurlarken, Ramazan Bayramına hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bayramlar inanan kimseler için birçok hikmeti içerisinde barındıran müstesna günlerdir. Yüce Allah’ın inanan kimselere hediyesidir. 

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma duygularımızın yükseldiği, Ramazan-ı Şerifi ihya etmenin mutluluğu ile bir bayrama daha bizleri kavuşturan Yüce Allah’a sonsuz şükrediyoruz” dedi. 

Milletvekili Özkaya, “Gelin bu bayramda küs olduğumuz kimseleri, beklemeden biz arayalım, kimsesi olmayan büyüklerimizi, küçüklerimizi arayarak kimsesiz olmadıklarını hatırlatalım. 

Ramazan bayramını kucaklaşmaya fırsat bilelim.” dedi. Milletvekili Özkaya, “İslam Âleminin, Aziz Milletimizin ve Afyonkarahisarlı hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. 

Mübarek Ramazan bayramının, Filistin'de Siyonistler tarafından zulme uğrayan mazlum kardeşlerimizin kurtuluşuna, sadece Müslüman olduğu için dünyada zulüm altında bulunan tüm

kardeşlerimizin felahına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. 

#AliÖzkaya #AKParti #RamazanBayramı #BirlikveDayanışma #Pandemi #Tebrikler #Kucaklaşma


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 8 ° false