AK Parti Milletvekillerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek Mesajı

AK Parti milletvekilleri, sosyal medya hesapları üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteklerini dile getirerek, birlik ve beraberlik mesajları paylaştı.

Gündem 10.10.2024 10:44:16 0
AK Parti Milletvekillerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan

AK Parti milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği grup toplantısı sonrası sosyal medya hesapları üzerinden eş zamanlı olarak bir destek mesajı yayımladı. Milletvekilleri Ali Özkaya,Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven’in de aralarında bulunduğu paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelindiği ifade edildi.

Liderliğinde Birlik ve Beraberlik Mesajı
Yapılan paylaşımlarda, “Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık yaptığı grup toplantımız sonrası milletvekillerimiz Ali Özkaya,Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Cumhurbaşkanımız ile bir araya geldik. Ülkemiz ve dünyada birçok hizmete imza atan ve atmaya da devam eden Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Onun liderliğinde AK Parti çatısı altında birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” ifadeleri kullanıldı.

Hizmet Vurgusu
Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde hem Türkiye hem de dünyada önemli projelere imza atıldığına dikkat çekerek, birlik ve beraberliğin AK Parti çatısı altında devam etmesi temennisinde bulundu. Paylaşımlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.



#AKParti #RecepTayyipErdoğan #BirlikBeraberlik #AliÖzkaya #İbrahimYurdunuseven #GrupToplantısı #Liderlik

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 12.6 ° / 0.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 12.1 ° / -0.2 ° Güneşli
  • Pazar 14.6 ° / 1.4 ° false