Albay Yağan'dan Gazetecilere İade-i Ziyaret

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Gündem 5.01.2024 12:05:43 0
Albay Yağan

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan, görev yaptığı şehirdeki basın mensuplarıyla bir araya gelerek Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne iade-i ziyarette bulundu. 

Ziyarette, Afyonkarahisar'daki basın mensuplarıyla uyumlu bir çalışma sergileme çabalarını vurgulayan Albay Yağan, kentlerinin milli ve manevi değerlerine bağlılığıyla bilinen Afyonkarahisar'ın özel güzelliklerine dikkat çekti.

Albay Tolga Yağan, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın liderliğinde, polis gücüyle iş birliği içinde, kolluk kuvvetleri olarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettiklerini ifade etti. 

Yağan, "Ülkemizin her köşesinde onurla görev yaptık. Afyonkarahisar'da bulunmaktan da büyük onur duyuyoruz. Valimiz Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı'nın uyumlu ve hassas yönetim anlayışı doğrultusunda, polisimizle birlikte üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Albay Tolga Yağan'a teşekkür ederek, jandarmanın gösterdiği hassasiyet ve işbirliği için minnettarlıklarını dile getirdi.

#Afyonkarahisar #İlJandarmaKomutanı #AlbayTolgaYağan #Gazeteciler #İadeiZiyaret #Güvenlik #Basınİlişkileri


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı