Aral Teknik Koleji, Beyaz Belge'yi ziyaret etti

Aral Teknik Koleji Müdür Yardımcısı, Beyaz Belgelendirme Ticaret Ltd. Şirket Genel Müdürü Resul Sündük'ü Ziyaret Etti

Gündem 20.09.2023 14:18:38 0
Aral Teknik Koleji, Beyaz Belge

Afyonkarahisar'daki Aral Teknik Koleji, eğitimde sunduğu ücretsiz modeli ve Endüstriyel Otomasyon dalındaki güçlü eğitim kadrosuyla dikkat çekiyor. 

Aral Teknik Koleji Müdür Yardımcısı Enver Mermer ve öğretmenleri, Beyaz Belgelendirme Ticaret Ltd. Şirket Genel Müdürü Resul Sündük'ü makamında ziyaret ederek, okullarının başarılarını ve eğitim yaklaşımlarını paylaştılar.

Müdür Yardımcısı Enver Mermer, ziyaret sırasında okulun özelliklerini ve öğrencilerin çalışmalarını da vurgulayarak, "Aral Teknik Koleji, 2017-2018 öğretim yılında Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'nde eğitim vermeye başladı. 

Okulumuz, %100 devlet destekli ve ücretsiz bir eğitim modeli sunuyor. 

Özellikle Meslek Lisesi Programı kapsamında Endüstriyel Otomasyon dalında faaliyet gösteriyoruz ve güçlü bir eğitim kadrosuyla öğrencilerimize nitelikli bir eğitim sunuyoruz" dedi.

Müdür Yardımcısı Mermer ayrıca, öğrencilerin başarılarına da dikkat çekerek, okulun geleceğin iş gücünü yetiştirmek için elverişli bir çevre sağladığını vurguladı. 

Beyaz Belgelendirme Ticaret Ltd. Şirket Genel Müdürü Resul Sündük faaliyetleri dinleyip fikirlerini sunarak ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Kolej #Teknik #BeyazBelge


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: aral teknik koleji beyaz belge'yi ziyaret etti

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı