Arslan, Seçim Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sandıklı'da bulunan AK Parti Seçim ve Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek Sandıklı Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş ve partililerle bir araya geldi.

Siyaset 17.02.2024 14:39:16 0
Arslan, Seçim Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sandıklı'da seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Seçim ve Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında Sandıklı Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş ve partililerle bir araya gelen Milletvekili Arslan, önemli açıklamalarda bulundu.

Arslan, yaptığı konuşmada teşkilat olmanın kolay olmadığını, disiplin ve birlikteliğin önemli olduğunu vurgulayarak, adaylarına desteklerinin sonuna kadar devam edeceğini belirtti. 

Sandıklı'nın AK Parti için değerli ve önemli bir bölge olduğunu dile getiren Arslan, işçi kardeşlerin endişelenmemesi gerektiğini ve onların iş ve ekmeğiyle oynanmayacağını vurguladı.

Programda konuşan Sandıklı Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş ise dava adamının, davasını her şart altında satmayan kişi olduğunu ifade ederek, partisine ve davasına bağlılığından bahsetti. 

Öztaş, Sandıklı'nın gelişmesi ve ilerlemesi için çalışacaklarını ve 31 Mart seçimlerinde Sandıklı'yı daha da ileri taşıyacaklarını söyledi.

#AKParti #Sandıklı #HasanArslan #AdnanÖztaş #Seçimler #TeşkilatÇalışması


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı