Arslan'dan, Miraç Kandili'nde Rahmet, 6 Şubat Depremi Anısında Birlik ve Dayanışma Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Miraç Kandili dolayısıyla tüm insanlığa hayırlar dilerken, aynı gün 6 Şubat depreminin yıl dönümünde yaşanan acıları anarak çağrıda bulundu

Gündem 5.02.2024 17:39:57 0
Arslan

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Miraç Kandili ve 6 Şubat depremi dolayısıyla duygu dolu mesajlar yayımladı. 

Miraç Kandili için temennilerini dile getiren Arslan, bu mübarek gecenin Müslümanlar için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, duaların ve ibadetlerin kabul olmasını diledi.

Aynı zamanda, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde yaşanan acıları da unutmayan Milletvekili Arslan, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anarken, ailelere başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Depremin acı gerçeğiyle yüzleşme ve toplumun deprem riskine karşı bilinçlenmesi gerekliliğini vurgulayan Arslan, önlemlerin alınması ve toplumsal dayanışma ile afetlere hazırlıklı olmanın önemini belirtti.

Hasan Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Miraç Kandili, biz müminler için arınma, fedakârlık, paylaşma ve Allah'a yönelme anlamına gelir. 

Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim. Aynı zamanda 6 Şubat depreminin acısı hala içimizdedir. 

Bu günü, deprem gerçeğiyle yüzleşme ve gelecekte benzer felaketleri önleme adına bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. 

Depremler, ülkemizin coğrafi yapısından kaynaklı bir gerçektir. Her birimizin deprem riskine karşı bilinçlenmesi ve gerekli önlemleri alması büyük önem taşımaktadır. 

Bu vesileyle, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. 

Geleceğe daha güvenli bir toplum olarak ilerlemek adına birlik olmalı ve önlemlerimizi artırmalıyız."

#MiraçKandili #6ŞubatDepremi #HasanArslan #DualarımızSizlerle #ToplumsalDayanışma


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 20.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı