Avrupa Güreş Şampiyonası İçin Sırbistan’a Gidiyorlar!

Afyonkarahisar Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcuları Sırbistan’ın Novi Sad kentinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi U17 Kadın Milli Takımı’nda temsil edecek.

Spor 24.06.2024 12:10:40 0
Avrupa Güreş Şampiyonası İçin Sırbistan’a Gidiyorlar!

Afyonkarahisar Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcuları Fatma Yılmaz, Emine Beyza Barışkan ve Yağmur Karabacak, 26-29 Haziran 2024 tarihlerinde Sırbistan’ın Novi Sad kentinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi U17 Kadın Milli Takımı’nda temsil edecek. 

Bu önemli turnuva için hazırlıklarını tamamlayan sporcular, büyük bir motivasyon ve azimle Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporculara ve antrenörleri Yakup Yağcı'ya başarı dileklerinde bulundu. 

Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, "Sporcularımızın uluslararası arenada ülkemizi temsil edecek olmaları bizler için büyük bir gurur kaynağı. 

Onların başarısı, hem Afyonkarahisar’ı hem de Türkiye’yi onurlandıracaktır. Sporcularımıza ve antrenörlerimize güvenimiz tam, kendilerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Antrenör Yakup Yağcı ise sporcularının yoğun bir çalışma programı ile hazırlandıklarını belirterek, "Sporcularımız disiplinli ve özverili çalışmalarıyla bu aşamaya geldiler. 

U-17 Milli Takımımızın 10 sıkletinden 3’ü Taşoluk Belediye Spor Kulübünden. Avrupa Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar elde ederek bayrağımızı gururla dalgalandıracaklarına inanıyorum" dedi.

Sporcular Fatma Yılmaz, Emine Beyza Barışkan ve Yağmur Karabacak da yaptıkları açıklamalarda, Avrupa Şampiyonası'nda en iyi performanslarını sergilemek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirttiler.

#AvrupaŞampiyonası2024 #TaşolukBelediyeSpor #U17KadınMilliTakımı #TürkiyeyiTemsilEdecekler #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 32 ° / 16.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.5 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Pazar 27.1 ° / 12.4 ° Güneşli