Başkan Çöl'den Bayram Sürprizi

Başkan Çöl'den Bayram Sürprizi

Gündem 3.07.2023 10:54:08 0
Başkan Çöl

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde ilçeden geçen vatandaşları araçlarıyla durdurarak bayramlarını kutladı ve çiçek serasında ve kurutma serasında yetiştirilen ürünlerden oluşan paketleri hediye etti.

İlçe Trafik Bölge Ekipleriyle birlikte düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, hemşehrilerinin Kurban Bayramını tebrik ederek, güvenli yolculuklar diledi.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün bu jestine memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı'nın coşkusunu ve huzurunu birlikte yaşadığımız bu güzel günlerde, ilçemizin girişinde özel bir etkinlikle sizlere ulaşmak istedik" dedi.

Kurban Bayramı'nın sevdiklere yakınlık hissi veren, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren anlamlı bir dönem olduğunu belirten Başkan Çöl, bu yıl bayramın manevi değerlerini ve dayanışma ruhunu daha da güçlendirmek amacıyla vatandaşları karşılamak ve geleneksel ikramlarla teşekkür etmek istediklerini söyledi.

Başkan Çöl, etkinlikteki yoğun ilgi ve katılımın kendilerine mutluluk ve gurur verdiğini belirterek, misafirlere gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür etti.

Etkinliğin ilçenin güzelliklerini, samimiyetini ve hoşgörüsünü temsil ettiğini vurgulayan Başkan Çöl, vatandaşlarla kurdukları bağları daha da güçlendirdiğini ifade etti. Ayrıca, vatandaşların varlığının çalışmalarına anlam kattığını ve motivasyonlarını artırdığını dile getirdi. 

Başkan Çöl, daha iyi hizmet sunabilmek için vatandaşların duyarlılığı ve desteğini yanlarında hissetmenin kendilerini onurlandırdığını söyledi.

Kurban Bayramı'nın bereket ve sevinç dolu günler getirdiğini ifade eden Başkan Çöl, vatandaşlara sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram dileyerek, ilçenin güzelliklerini birlikte paylaşmaya ve büyümeye devam etmek temennisinde bulundu.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: başkan çöl'den bayram sürprizi

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false