Başkan Demirel, MEB'e seslendi

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesine bağlı olan Döğer Belediyesinin Başkanı Mehmet Demirel, sosyal medya paylaşımıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na seslendi

Gündem 22.08.2023 17:15:32 0
Başkan Demirel, MEB

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesine bağlı olan Döğer Belediyesinin Başkanı Mehmet Demirel, sosyal medya paylaşımıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na seslendi. 

Demirel, "MEB ÇAĞRIMDIR! Dövmeli, hızmalı, top sakallı, küpeli erkek öğretmen istemiyorum. Çocuklarımıza iyi örnek olmuyorlar" dedi.

Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, erkek öğretmenlerin görünümü konusundaki endişelerini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile dile getirerek Milli Eğitim Bakanlığı'ndan adım atılmasını istedi.

İhsaniye İlçesine bağlı Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Milli Eğitim Bakanlığına hitaben dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, erkek öğretmenlerin giyim kuşamına ve görünümüne dair düşüncelerini dile getiren Başkan Demirel, çocukların iyi örnek alabilmesi için öğretmenlerin dikkat çekici olmaları gerektiğini vurguladı. 

Demirel, yaptığı paylaşımda, "MEB ÇAĞRIMDIR! Dövmeli, hızmalı, top sakallı, küpeli erkek öğretmen istemiyorum. Çocuklarımıza iyi örnek olmuyorlar." ifadelerini kullandı. 

Başkanın bu paylaşımı kamuoyunda yankı buldu. Başkan Demirel, Eğitim ve öğretimde öğretmenlerin rolü, sadece bilgi aktarımıyla sınırlı kalmayıp örnek olma niteliği de taşıdığı için, giyim kuşam ve görünüm konuları zaman zaman gündemde yer almaktadır.

Başkan Mehmet Demirel'in bu paylaşımı, öğretmenlerin toplumsal rolü, öğrencilere örnek olma sorumluluğu ve görünümünün eğitim üzerindeki etkilerinin öğrencileri olumlu yönde etkileyeceğini belirtildi.

#Afyonkarahisar #İhsaniye #Döğer #Belediye #Başkan #Öğretmen #Öğrenci 


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: başkan demirel meb'e seslendi

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli