Başkan Emir Erkalan güven tazeledi

Başkan Emir Erkalan güven tazeledi

Siyaset 28.10.2022 11:40:00 0
Başkan Emir Erkalan güven tazeledi

İYİ Parti, Sandıklı’da 3. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Mevcut İlçe Başkanı Av. Emir Erkalan, kongrede güven tazeledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kongrede okunmak üzere bir açıklama göndererek destek mesajları verdi.

Akşener mesajında; “Milletimizi umutsuzluğa mahkum eden,ülkemizi derin bir krize sürükleyen; bu günlerimizi tahrip, geleceğimizi tehdit eden kirli bir düzenle mücadele etmek için bir yola çıktık. Çıktığımız bu kutlu yolda milletimizin sevgisi, desteği ve teveccühü ile her geçen gün başarıya biraz daha yaklaşıyor, sizlerin kıymetli çalışmaları, özverisi ve fedakarlığı ile daha da güçleniyoruz. Biliyoruz ki tıpkı milletimiz gibi omuzlarımızda yük ağır. Sorumluluklarımız büyük, yolumuz çetin. Ancak biz Atatürk’ümüzün ‘dinlenmemek için üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar’ sözlerindeki inançla asla durmadan, yorulmadan, sıkılmadan yürümeye her daim devam ediyoruz. Sahip olduğumuz asil inanç ve kararlılıkla hedeflediğimiz mutlu, güçlü Türkiye’mizi hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. Emin olun ülkemizi hak ettiği konuma kavuşturacağız. Milletimizin karamsarlığa düşen yüzünü güneşe çevireceğiz. Ve bu kutlu hedefimize ulaşacağımız günlere çok az kaldı. Sizin nezdinizde bu kutlu yolda bizlerle birlikte yürüyen tüm dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyor kongrenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüce Allah gayretlerinizi ibadet saysın” dedi.

İYİ Parti ilçe kongreleri kapsamında gerçekleştirilen Sandıklı İlçe Kongresi’nde genç ve dinamik mevcut Başkan Av.Emir Erkalan, tekrar başkan seçildi.

İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanı Av. Emir Erkalan burada yaptığı konuşmada; “Görev süremiz boyunca yaptığımız en iyi şeylerden birisi; partimizi kurumsallaştırmak adına oluşturduğumuz kadın kolları teşkilatımız ve onun cesur yürekli vefakar, cefakar üyeleri oldu. Bu cesur yürekli kadınlarımızı, yanımızda dimdik duran yönetim kurulu üyelerimizi arkama alarak Sandıklı’da 20 yılı aşkın süredir yapılmayan, herkesin ’işime zarar gelir, çoluğum çocuğum memur olamaz’ korkusu taşıdığı bir dönemde tüm riskleri göze alarak korkmadan, bıkmadan, olması gereken her şeyi yaptık, memleketimizin menfaatine söylenmesi gereken her şeyi söyledik. Şimdi yeniden partimizin kurulduğu günkü şevk ve hırsla, sizlerin destekleriyle genç yaşımda evimden işimden fedakarlık ederek vatan için memleket için yapacak olduğumuz bir çok şey olduğuna inanarak bu göreve yeniden talibim” dedi.

İYİ Parti’nin Sandıklı İlçesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
Başkan Av. Emir Erkalan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Fatih Mehmet Gürsoy, Hadiye Karagöz, Dinçer Topsakal, Fatma Poyraz, Nuri Şeker, Güngör Yıldırım, Onur Ceylan, Hilal Çelik, Ahmet Karabacak, Süreyya Emren, Şenel Can, Akkız Selçuk, Hüseyin Manav, Keziban ALtaş, Yücel Yaman, Lütfi Yüksel, Süleyman Kahraman, Ayvaz Yılmaz, Yusuf Aktürk, Nebi Aktaş, Mehmet Göksu, Ahmet Coşar, Hüseyin Toy, Mehmet Aslan, Muazzez Ulusoy, Mehmet Şahin.

 


Anahtar Kelimeler: Başkan Erkalan güven tazeledi

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 23 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16 ° / 11.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 19 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı