Başkan Erol'a 'Yılın En Başarılı Sosyal Hizmet Belediyeciliği' Ödülü

Afyonkarahisar Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, "100.Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri Töreni"nde 'Yılın en başarılı sosyal hizmet belediyeciliği' ödülünü kazandı

Gündem 21.08.2023 13:53:16 0
Başkan Erol

Afyonkarahisar Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, "100.Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri Töreni"nde 'Yılın en başarılı sosyal hizmet belediyeciliği' ödülünü kazandı. 

Erol, ödülünü alırken duygularını paylaştı.

Afyonkarahisar Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, ödüllere doymuyor. 

Geçtiğimiz yıllarda Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından Türkiye'nin 'En başarılı ilçe belediye başkanı' ödülüne layık görülen Başkan Ali Erol, şimdi de "100.Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri Töreni"nde 'Yılın en başarılı sosyal hizmet belediyeciliği' ödülüne layık görüldü.

Etkinlik, Aslan Yapım Medya'nın kurucu ortakları Ergin Akarsu ve Ömer Soytürk'ün organizatörlüğünde, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlendi. İş, sanat, siyaset, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getiren törende, Başkan Ali Erol ödülünü alırken duygularını paylaştı.

Başkan Erol, konuşmasında şunları belirtti: "Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan bu organizasyonda yer almak Kızılören Belediyesi adına onur verici oldu. 

Kızılören Belediyesi olarak sadece altyapı ve fiziksel gelişmeye değil, aynı zamanda sosyal hizmetlere de büyük önem verdik. 

Sosyal belediyecilik alanında yılın en başarılı belediye başkanı seçilmekte gurur verici oldu. 

Bu ödül sadece kendi başarım değil, tüm Kızılören halkına ait bir başarıdır. 

Bu ödülü ilçe halkım, belediye meclisim ve başarımda en büyük pay sahibi olduğunu düşündüğüm belediye personellerim adına alıyorum."

#Afyonkarahisar #Kızılören #Belediye #Başkan #Ödül #100yıl


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.9 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.7 ° / 10.6 ° Şiddetli yağmurlu