Başkan Değer: "Yeter ki yüreklerimizde engel olmasın"

Başkan Değer yeterki yüreklerimizde engel olmasın

Gündem 2.12.2022 13:05:00 0
Başkan Değer:

Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yıldız Değer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile, önemli bir etkinliğe imza attı.

 

Başkan Değer Afyonkarahisar Kocatepe Özel Eğitim Okulu öğrencilerine jest yaparak yaş pasta ve meyve suyu ikramında bulundu. Okul öğrencileri yapılan bu jest nedeni ile, Başkan Değer’e teşekkür ederek yaşadığı mutluluğu dile getirdiler.

 

 Okul Müdürü Durmuş Dağdelen’de Başkan Değer’ e ayrıca teşekkür ederek, böylesi bir günde kendilerini hatırladıkları için minnettar olduğunu ifade etti. Başkan Yıldız Değer, konu ile ilgili olarak, şu ifadelere yer verdi;

 

“ Sizlerinde bildiği gibi önümüzde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü var. Bizlerde Gönül Dostları ardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve aynı zamanda Uluslar arası Tüm Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Federasyonu Afyon İl Temsilciliği olarak, engelli kardeşlerimizin yanında olmak istedik, onlara bizler ne yapsak azdır, onlar herşeyi fazlası ile hak ediyorlar. 

 

O nedenle engel bedende olabilir yeterki yüreklerimizde olmasın. Bizler bu kardeşlerimizi bir nebzede olsa sevişndirebildiysek ne mutlu bize” ifadelerine yer verdi. 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false