Belediye Başkan Adayı Küçükkurt'tan Yeni Projeler

MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'da içme suyu kaynaklarını değerlendirerek "Kadınana Suyu" adıyla markalaştırılacak projeyi açıkladı.

Siyaset 22.02.2024 12:52:25 0
Belediye Başkan Adayı Küçükkurt

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'da içme suyu kaynaklarını değerlendirme planları arasında bulunan ve "Kadınana Suyu" adıyla markalaştırılacak projeyi duyurdu. 

Ayrıca tarıma dayalı organize sanayi bölgesi ve kan unu ile mama fabrikası gibi yeni projeleri de kamuoyuyla paylaştı.

Küçükkurt'un açıklamalarına göre, Afyonkarahisar'da yaygın bir efsaneye sahip olan "Kadınana Kaynağı" başta olmak üzere içme suyu kaynaklarının tespit edilerek kurulacak tesislerde şişelenecek. 

Bu su, "Kadınana Suyu" adıyla markalaştırılacak ve halka ucuz kaynak suyu olarak sunulacak.

Beraberindeki partililerle birlikte Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Afyonkarahisar Şube Yönetimi ve Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar Şube mensuplarıyla bir araya gelen Küçükkurt, diğer projelerini de açıkladı. 

Bu projeler arasında tarıma dayalı organize sanayi bölgesi kurulması, et, yumurta ve gıda sektörü üretim tesislerinin desteklenmesi ve atık değerlendirme tesisleri kurulması bulunuyor.

Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın "Kadınana Suyu" projesiyle hem ekonomik hem de çevresel anlamda kazanç sağlayacağını belirtirken, şehrin ekonomisine ve istihdamına da olumlu etkileri olacağını vurguladı.

#Afyonkarahisar #MHP #SezerKüçükkurt #KadınanaSuyu #UcuzSuar #Proje #BelediyeBaşkanAdayı


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu