Belediye Başkanı Dr. Çöl'ün oğlundan gururlandıran sonuç

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanının Oğlu 2023 LGS'de Türkiye Birincisi Oldu.

İlçeler 23.06.2023 14:36:00 0
Belediye Başkanı Dr. Çöl

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanının Oğlu 2023 LGS'de Türkiye Birincisi Oldu.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinin belediye başkanı Mustafa Çöl'ün oğlu Burak Çöl, 2023 LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavında Türkiye birincisi olarak büyük bir başarı elde etti. 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, bu gurur verici sonucu sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı: “2023 LGS'de 500 tam puan ile Türkiye 1. si olan oğlumuz Burak Çöl'ü can-ı gönülden kutluyoruz. Emeği geçen okul ve dershane idarecilerine, öğretmenlerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Bir anne babaya verilecek en güzel hediyeyi bizlere yaşattığın için minnettarız. Rabbim bahtını açık eylesin inşallah...”

Burak Çöl'ün elde ettiği bu başarı, Sandıklı ilçesi için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. LGS, Türkiye genelinde ortaokul öğrencilerinin liseye geçiş sürecini belirleyen önemli bir sınavdır. 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Burak Çöl'ün, yoğun çalışma ve gayretinin sonucu olarak bu başarıyı elde ettiği belirtilmektedir.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, sosyal medya paylaşımında, oğlunun başarısında emeği geçen okul ve dershane idarecilerine, öğretmenlere teşekkür etmektedir. Ayrıca, anne babalar için en güzel hediye olarak nitelendirilen bu başarıyı yaşamalarından dolayı minnettar olduklarını ifade etmektedir.

Sandıklı ilçesi ve Afyonkarahisar için gurur verici bir anı olarak kaydedilecek olan Burak Çöl'ün Türkiye birincisi olması, gelecekteki hedeflerine ulaşmasında kendisine güven veren bir adım olmuştur. Ailesi ve çevresi tarafından desteklenen Burak Çöl'ün, başarılı bir eğitim hayatı ve geleceği için yeni kapılar açılması temenni edilmektedir.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu