Birliktir, 'Belediyenin Modern Küçük Sanayi Sitesine destek olması gerekiyor'

Belediye başkan adayı Burcu Köksal, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret etti

Siyaset 31.01.2024 15:50:29 0
Birliktir,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret etti. 

Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz ve diğer parti yöneticileri de hazır bulundu. 

Aday Köksal, belediye başkanlığı için seçilmesi durumunda esnafın yanında olacağını belirterek, parti rozetinin bir kenara bırakılması gerektiğini ifade etti.

Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek'in, sanayi alanındaki çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu ancak Afyonkarahisar Belediyesi'nden destek beklediğini belirten Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, yapılan çalışmalara destek gelmediğini ve belediyenin modern sanayinin alt yapısını tamamlaması gerektiğini ifade etti.

Birliktir, "Bizim esnafımız devlete saygılıdır. Esnaf makama da hürmet eder. Siz geldiniz o kadar güzel şeyler söylediniz ki bunları yaptıktan sonra esnaf sizleri unutmaz, nankör davranmaz." dedi.

Ayrıca, "Başka bir yere yatırım yapacaklarına önce sanayinin tekerinin döndürülmesi lazım. İhtiyaç var." şeklinde konuşarak, belediyeden destek talebinde bulundu.

CHP Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal ise konuya dikkat çekerek, "Hakan Bey'in yaptığı yer önemli. Belediye olarak alt yapı hizmetini tamamla, desteğini ver, esnaf oraya geçsin ve esnafı rahatlat." ifadelerini kullandı. 

Köksal, bir kişiyi cezalandırırken aslında 500 kişiye ceza kesildiğini belirterek, organize sanayiye ihtiyaç olduğunu vurguladı.

#CHP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #BurcuKöksal #Esnaf #Projeler


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu