Bize Düşen Sonuçlara Saygı Duymak, Millet İradesini Her Şeyden Üstün Tutmaktır

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu basın açıklaması yaptı

Siyaset 1.06.2023 16:47:00 0
Bize Düşen Sonuçlara Saygı Duymak, Millet İradesini Her Şeyden Üstün Tutmaktır

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu basın açıklaması yaptı. 

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yapılan seçimler öncesinde ve süresince büyük bir özveriyle çalışan tüm parti üyelerine teşekkür etti. Mısırlıoğlu, seçim atmosferinde gece gündüz demeden emek harcayan, evlerini, ailelerini ve işlerini ikinci plana atan tüm dava arkadaşlarının katkılarını vurguladı. 

Ayrıca, basın mensuplarının tarafsızlıkla görevlerini yerine getirdiği için de teşekkür etti.

Seçim sürecinde maalesef bazı istenmeyen olaylar yaşandığını belirten Mısırlıoğlu, parti görevlilerinin dikkati sayesinde bir kişinin başkası adına oy kullanmaya çalıştığının tespit edildiğini ifade etti. 

Bu kişinin üzerinden üç farklı kişiye ait kimlik çıktığını söyleyen Mısırlıoğlu, demokrasiye zarar veren bu tür olayların aydınlatılmasında ve sandıkların korunmasında gösterilen özenli çalışmalara teşekkür etti.

Mısırlıoğlu, seçim sonuçlarının ülke ve millet için hayırlı olmasını dileyerek, seçilen milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun'a başarılar diledi.

Ayrıca, Cumhurbaşkanının ülkeyi yönetirken iftira, yalan, dolandırıcılık, kara propaganda, ekonomik sorunlar, yıpratma ve kavgalardan uzak bir şekilde hareket etmesini umduğunu belirten Mısırlıoğlu, adaletin kanunlara göre işlemesi, kamu atamalarının liyakate dayanması ve yabancı uyruklu kişilerin ülkeye zarar vermeden geri dönmesi temennisinde bulundu.

Mısırlıoğlu, demokrasinin sonuçlarına saygı duymanın ve millet iradesini her şeyin üzerinde tutmanın önemine değindi. Aynı zamanda, kendilerine iftira atanlara haklarını asla helal etmeyeceklerini belirtti.

Boş laflarla milletimizin aklını bulandırmaya çalışanlar bizi bu süreçte oyalamış oldu diyerek açıklamasına devam eden Mısırlıoğlu, "Biz hiçbir zaman kirli siyaseti tercih etmedik. Her zaman hoşgörü ve tevazu içinde kendimizi ifade etmeye çalıştık. 

Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere tüm Millet İttifakı bileşenleri kullandıkları üsluba bu çizgide dikkat etti. Bundan sonra da çirkinleşmeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki Allah katında en büyük günahlardan birisi de birine iftira atmaktır." dedi.

Seçim sonuçlarına değinen Mısırlıoğlu, “Sayın Erdoğan seçimi kazansa da ülkemizin yarısına yakını değişimden yana oy kullanmıştır. Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu neredeyse ülkenin yarısının oyunu almıştır. Bu oran azımsanamayacak kadar fazladır.” diye ifade etti.

Milletlerine verdikleri sözün arkasında durduklarını söyleyip, "İşimizin gereği olarak bundan sonraki süreçte yürütülen faaliyetleri yakından takip edeceğiz. Verilen vaatlerin yerine getirilip getirilmediğini dikkatle izleyeceğiz. 

Halkımızın kandırılmasına, oyalanmasına müsaade etmeyeceğiz. Haksızlıklara boyun eğmeyeceğiz. Bu güne kadar nasıl mücadele verdiysek bundan sonra da mücadelemize öyle devam edeceğiz." dedi.

Mısırlıoğlu, bugün yaptığı basın açıklamasında, Türkiye'nin geleceği için hayal edilen bir dizi olumlu değişikliği gerçekleştirmek amacıyla partinin milli mücadelesini sürdürdüğünü vurguladı.

Mısırlıoğlu, anaların gözyaşı dökmediği, babaların geçim sıkıntısı çekmediği, kadınların şiddete uğramadığı, çocukların istismar edilmediği bir Türkiye hedefinin İYİ Parti'nin öncelikli amaçları arasında olduğunu belirtti. 

Aynı zamanda, çiftçinin verimli üretim yapabildiği, tüccarın zarar etmediği, emeklinin refah içinde yaşayabildiği, gençlerin gelecek kaygısı taşımadığı ve işçinin işveren karşısında ezilmediği bir ülkenin inşasına yönelik adımların atıldığını ifade etti.

İYİ Parti'nin, yabancılara ayrıcalık tanımanın ve Türk milletini garip hissettirmenin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Mısırlıoğlu, milli değerlere bağlılık ilkesine sıkı sıkıya bağlı kalarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına büyük önem verdiklerini belirtti. 

Gerçek Türk milliyetçilerinin çatısı altında birleşerek milli mücadeleyi sürdürdüklerini vurgulayan Mısırlıoğlu, İYİ Parti'nin temiz siyaset anlayışıyla hareket ettiğini ve doğru ifadeyle siyaset yaptığını dile getirdi.

Mısırlıoğlu, açıklamasında ayrıca, önümüzdeki yerel seçimlere değinerek, İYİ Parti olarak bu seçimlere odaklandıklarını ve halk iradesini gözeten bir anlayışla hareket ettiklerini belirtti. Yerel seçimlerin halkın iradesinin tecelli ettiği önemli bir süreç olduğunu vurgulayan Mısırlıoğlu, partinin tüm teşkilatlarıyla birlikte bu seçimlere hazırlanmaya büyük önem verdiklerini dile getirdi. 

Ayrıca, İYİ Parti'nin doğru bilgilendirme ve karalama kampanyalarına karşı hazırlıklı olduğunu ve doğru çizgisinden sapmadan yoluna devam edeceğini ifade etti.

Mısırlıoğlu, basın açıklamasını şu sözlerle tamamladı: "İYİ Parti olarak, Türk ismi, Türk bayrağı ve devletimizin üniter yapısından asla taviz vermeyeceğiz. Hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam ederek, milletimizin teveccühü ve Allah'ın izniyle yerel seçimlerde güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Bu mücadelemizde tüm milletimize Allah yardımcı olsun."

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı