Bu ilçenin ilk kapalı yarı olimpik yüzme havuzu

Bu ilçenin ilk kapalı yarı olimpik yüzme havuzu

Gündem 27.07.2023 09:29:28 0
Bu ilçenin ilk kapalı yarı olimpik yüzme havuzu

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi, yarı olimpik yüzme havuzuna kavuştu. 

Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu adını taşıyan bu kapalı tesis, çocuklardan gençlere ve yetişkinlere kadar her yaş grubundan Emirdağlıya yüzme deneyimi sunmayı hedefliyor. 

İlçenin ilk kapalı yarı olimpik yüzme havuzu olan bu tesis, vatandaşların hizmetine açıldı ve yoğun ilgi görmeye başladı.

Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, haftanın çoğu günü boyunca 09.30 ile 21.30 saatleri arasında hizmet verecek. 

Cuma ve cumartesi günleri havuz, sadece kadınların kullanımına açık olacakken, pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günleri ise yalnızca erkekler tarafından kullanılabilecek. 

Havuzun perşembe günleri ise bakım ve temizlik çalışmaları nedeniyle kapalı olacak.

Havuzun açılışını gerçekleştiren Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, tesisin ilçenin en önemli eksiklerinden birini daha gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Uzun ve yoğun bir çaba sonucunda hayata geçirilen Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile ilçede yüzme bilmeyen kimsenin kalmamasını hedeflediklerini ifade etti.

Kadim Şehir Emirdağ'a yakışır nitelikteki bu modern ve işlevsel yarı olimpik yüzme havuzunun açılışıyla birlikte, ilçe sakinleri artık yüzme sporuyla tanışmanın keyfini çıkaracaklar. 

Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, sağladığı fırsatlar ve imkanlarla bölgeye önemli bir spor merkezi kazandırırken, ilçe halkı da sağlıklı bir yaşam sürme ve spor yapma şansına kavuşmuş olacak. 

#Afyonkarahisar #Emirdağ #Havuz #YarıOlimpik 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı