Bu mutfakta neler oluyor?

Bu mutfakta neler oluyor?

Kültür-Sanat 17.06.2023 09:29:00 0
Bu mutfakta neler oluyor?

Afyonkarahisar Belediyesi'nin Engelsiz Gastronomi Mutfağı, engellilerin sosyal hayatlarını zenginleştiren bir mekan olarak dikkat çekiyor. Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Faruk Özkara, bu özel mutfakta gerçekleşen etkinlikleri memnuniyetle paylaştı.

Özkara, Afyonkarahisar Belediyesi Engelsiz Gastronomi Mutfağı'nda engellilerin keyifle vakit geçirdiği anları vurguladı. Pınar hocanın liderliğindeki ekip, engellilerin gönüllerini fethederken onlara unutulmaz deneyimler yaşattı. Özkara, Pınar hocam ve ekibine teşekkürlerini ileterek, engellilerin sosyal alanlarda daha fazla sosyalleşebilmeleri ve benzer mekanların tüm Türkiye'de yaygınlaşmasını temenni etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetimi olarak, kurs yerlerini ziyaret eden Özkara ve ekibi, Afyonkarahisar Belediyesi'nin bu değerli fırsatını takdirle karşıladıklarını belirtti. Ziyaret sırasında, bir üyelerine Pınar Avcı Hocamla birlikte Elif kızımıza belge takdim ettiler. Özkara, bu fırsatı sağlayan Afyonkarahisar Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti ve engellilerin sosyal hayatta daha fazla yer alabilecekleri benzer alanların çoğalmasını umut etti.

Afyonkarahisar Belediyesi Engelsiz Gastronomi Mutfağı, engellilerin sosyal etkileşimlerini artırmayı ve yaşam kalitelerini yükseltmeyi amaçlayan önemli bir girişimdir. Engellilere sosyal alanlarda kendilerini ifade edebilecekleri ve sosyalleşebilecekleri bir ortam sunarak engelsiz bir toplumun oluşmasına katkıda bulunmaktadır.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: mutfakta neler oluyor?

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı